Aniston

8 timers søvn - I wish

Flid, fedt og en lille smule snyd.

Lige for tiden er der mere end fuld knald på jobbet og på fritiden. Når jeg er vågen, så arbejder jeg, og otte timers søvn bliver det faktisk sjældent til. Kan jeg endelig sove længe, så synes Lillemanden, vi skal tidligt op, og nå ja ... Så får vi jo også noget ud af dagen! 

Selvom jeg egentlig føler, at min krop godt kan nøjes med mindre end de otte anbefalede timer, så kan det altså ses, når den slags har stået på i lidt for mange dage. Jeg ligner en hængt gammel kat, selvom jeg ikke føler mig som en. Søvn er nu engang vigtigt for både krop, sjæl og hud. 

Kroppen og sjælen må holde sig kørende på kaffe, men til huden har jeg prøvet The Body Shops nye Bouncy Sleeping Mask, som giver huden sin elasticitet igen. 

Med alderen mister huden jo sin elasticitet, og når man så oven i købet kører på kaffe og for lidt søvn, så står det altså skidt til, og så er det helt okay at snyde med en lille godnatmaske. 

Og Bouncy Sleeping Mask ER altså min redning lige nu. Den gør, at jeg kan gå til møder fra morgenstunden og ikke ligne noget, der har sovet udenfor på en sten i en hullet sovepose. Den giver huden lidt af spændstigheden tilbage og regenererer den gamle slidte hud.

The Body Shops nye Bouncy Sleeping Mask er baseret på noget så syret som stamceller fra Edelweiss, som har fornyende egenskaber, og som dermed understøtter hudens fornyelsesproces. Når man sover med Bouncy Sleeping Mask, arbejder stamcellerne for en, og man vågner på mirakuløs vis med en mere frisk hud, der ser friskere ud og også føles friskere.

Masken er en anelse fedtet at påføre, og den lægger sig som en lidt sjov film på huden, men den virker 100 pct. efter hensigten, og hvis den kan lægge det, der føles som to timers søvn til min hud hver nat, så kan den sådan set være nok så forunderligt skruet sammen.

Jeg kan sove, når jeg bliver gammel - indtil da bliver jeg reddet af Bouncy Sleeping Mask ;-)

BTW ... Vidste du, at det er bedst at sove på ryggen? Det er det, fordi man så får hverken tryk eller folder på ansigtet. Hvis man sover på siden eller maven, så kan det være en god idé at lægge hovedet på et hovedpudebetræk af silke, fordi man så undgår sovemærker! 

Bouncy Sleeping Mask forhandles hos The Body Shop til 245 kr.

ANNONCE
8 timers søvn - I wish
Del

Seneste nyt

Annonce