Aniston

Julen starter hos The Body Shop

Gaver, der ikke stopper med at give.

Hvert år er jeg inviteret til at smugkigge på julens nyheder hos The Body Shop. Og selvom det altid er længe før jul, så ender jeg hvert år med at komme i julestemning. Det gør jeg ganske enkelt, fordi The Body Shops juleunivers altid er fortryllende, og fordi de har en god fortælling samt en række gode sager, som de støtter op omkring.

I år er ingen undtagelse. Og fortællingen og den gode sag er ikke mindre god.

The Body Shop har nemlig besluttet at støtte den globale hjælpeorganisation War Child - en organisation, som støtter børn, der er påvirket af krig.

For hver julegave, der bliver købt i The Body Shop denne jul, giver The Body Shop således en skoletime til et barn - og det uanset, hvilket beløb gaven repræsenterer. The Body Shop har da også et ambitiøst mål. De vil gerne tilbyde mere end 6 millioner undervisningstimer til børnene.

For at sætte fokus på den gode sag har The Body Shop lanceret tre gaveæsker med hudplejelækkerier i julens dufte. Schoolbooks of Wishes kommer i tre varianter: Joy, Love og Peace og indeholder en række beautyfavoritter, som vist kan lune hos enhver veninde, mor, mormor eller kollega.

Schoolbooks of Wisdom forhandles hos The Body Shop til 175 kr./stk.

ANNONCE
Julen starter hos The Body Shop
Del

Seneste nyt

Annonce