Aniston

Julegaver fra The Body Shop

Din lokale The Body Shop er et stort julegavemekka netop nu.

Traditionen tro går The Body Shop all in, når julen nærmer sig.

Deres sortiment bliver max julet, og de disker op med julegaveæsker i alle afskygninger og prisklasser.

The Body Shop er dermed steder, hvor du kan finde gaven til både mor, veninde, farmor, kollegaen og ja ... enhver faktisk!

Vi er gået op opdagelse i The Body Shops fine sortiment og har fundet nogle af de fineste gaver fra beautybrandet med samvittighed.
ANNONCE
The Body Shop er altid leverandører af alskens julelækkerier til alle dem, du kender! - Julegaver fra The Body Shop The Body Shop er altid leverandører af alskens julelækkerier til alle dem, du kender!
Sidste år diskede The Body Shop op med en slikkepind med små fine Born Lippy læbepomader med frugtsmag. I år har de også lanceret en slikkepind fyldt med de gode body butters. Vejl. udsalgspris er 200 kr. - Julegaver fra The Body Shop Sidste år diskede The Body Shop op med en slikkepind med små fine Born Lippy læbepomader med frugtsmag. I år har de også lanceret en slikkepind fyldt med de gode body butters. Vejl. udsalgspris er 200 kr.
The Body Shops Lip Butter er altid en rigtig god gave. Og når de pynter som denne knallert med hele tre af slagsen, er det en ren fornøjelse! Vejl. udsalgspris er 150 kr. - Julegaver fra The Body Shop The Body Shops Lip Butter er altid en rigtig god gave. Og når de pynter som denne knallert med hele tre af slagsen, er det en ren fornøjelse! Vejl. udsalgspris er 150 kr.
Har du en veninde eller et familiemedlem, der er ekstra vild med kage? Så er en honningkagemand fyldt med lækkerier da lige sagen! Vejl. udsalgspris er 150 kr. - Julegaver fra The Body Shop Har du en veninde eller et familiemedlem, der er ekstra vild med kage? Så er en honningkagemand fyldt med lækkerier da lige sagen! Vejl. udsalgspris er 150 kr.
Skal verdens mest chokoladeglade menneske have en lille juleoverraskelse? Cupcakes med enten Chocomania eller Strawberry produkter til vejl. udsalgspris på 40 kr. - Julegaver fra The Body Shop Skal verdens mest chokoladeglade menneske have en lille juleoverraskelse? Cupcakes med enten Chocomania eller Strawberry produkter til vejl. udsalgspris på 40 kr.
Hæng gaven op på træet med en julekugle med Mango Lip Butter og en mini Body Butter. Vejl. udsalgspris 95 kr. - Julegaver fra The Body Shop Hæng gaven op på træet med en julekugle med Mango Lip Butter og en mini Body Butter. Vejl. udsalgspris 95 kr.
Julegaver fra The Body Shop
Del

Seneste nyt

Annonce