Aniston

The Body Shop pakkekalender

Selvforkælelse, venindeforkælelse, morforkælelse eller en-du-bare-holder-af-forkælelse.

The Body Shop pakkekalender

Kalenderen siger oktober, og det betyder, at det snart er tid til at tænke jul. Det mener The Body Shop i hvert fald, så i denne uge lander de fine og meget eftertragtede pakkekalendre i The Body Shops butikker og online.

Som vanligt indeholder The Body Shops pakkekalender 24 overraskelser til de 24 dage i julemåneden, der er optakt til juleaften, og det er naturligvis 24 beautyoverraskelser af forskellig art.

Jeg husker tydeligt den ene gang, hvor jeg havde en The Body Shop pakkekalender. Det var dengang, produkterne var indpakket individuelt. Men jeg elskede at stå op til en beautyoverraskelse hver morgen! Nu kommer de fine pakkekalendre i flotte julekalenderdesigns, men konceptet er stadig det samme, og der er stadig 24 overraskelser med beautylir til ansigt, krop og hår bag lågerne.

The Body Shops pakkekalender kommer i tre forskellige størrelser: En til 600 kr., en til 800 kr. og en til 1.000 kr. Men ens for alle er, at man får mange flere produkter for pengene samt, at en stor del af produkterne indeholder Community Fair Trade ingredienser, der giver levebrød til mange mennesker rundt omkring i verden.

The Body shop pakkekalender er i øvrigt pakket af Trepas, som er et beskyttet værksted for voksne udviklingshæmmede.

De fine pakkekalendre plejer at være eftertragtede, så hvis du vil sikre dig en til dig selv, veninden, mor eller en helt fjerde, er det nok en god ide at være lidt tidligt ude.

The Body Shop julekalender for handles hos The Body Shop til priser fra 600 kr.

ANNONCE
The Body Shop pakkekalender
Del

Seneste nyt

Annonce