Aniston

The Body Shop favorit til neglebåndene

Forstår egentlig godt, hvorfor den sælger så godt.

The Body Shop favorit til neglebåndene
Forleden var jeg på besøg hos The Body Shop, som bl.a. fortalte noget om deres aller bedst sælgende produkter. Heriblandt var en negleolie, Almond Nail & Cuticle Treatment, som kunderne åbenbart bare er vilde med.

Eftersom jeg gennem de seneste måneder har døjet med så tørre neglebånd pga. alt for meget neglelak, neglelakfjerner, håndvask og dovenskab ift. håndcreme, gik jeg straks i krig med olien.

Allerede efter en behandling med Almond Nail & Cuticle Treatment er mine neglebånd meget blødere og huden omkring neglene pænere, og en ekstra fed feature ved neglebåndsolien er, at den har en lidt hård afrundet gummidut i "enden", som man nemt kan skubbe neglebåndene tilbage med efter, at man har fordelt olien på og omkring neglen med den lille pensel.

Almond Nail & Cuticle Treatment er et vildt godt produkt! Og lige nu føler jeg mig egentlig lidt fornærmet over, at jeg først har lært produktet at kende nu, eftersom det jo tydeligvis er et produkt, som rigtig mange andre danskere dyrker. Hrmpf!

Neglebåndsolien fra The Body Shop indeholder i øvrigt en høj koncentration af mandelolie og naturlige aktive ingredienser. Den fedter en hel masse, men olien trænger stille og roligt ind og plejer neglebånd og huden omkring neglene.


Almond Nail & Cuticle Treatment forhandles hos The Body Shop til vejl. pris 95 kr.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce