Aniston

Nail art til jul

Rijahs bud på julens nail art og en step-by-step-guide.

Julen er måske den højtid, hvor makeuppen kan få allermest gas. Det er oplagt med smokey eyes, røde læber og glimmer og glitter en masse. 

Neglene må i den sammenhæng ikke glemmes, og der er rig mulighed for at lave et fedt og iøjenfaldende look med enkle midler.

Jeg er selv en tosse til at lave andet på neglene end en enkelt kulør og så måske en funky top coat. MEN jeg kender en, der er virkelig dygtig og krea på den front.

Derfor hev jeg fat i den gode Maria fra beauty- og neglelakbloggen Rijah, som måske er den dygtigste, jeg kender, til det der med nail art. Hun har virkelig en snilde, som de færreste mennesker har!

Maria har derfor lavet en fin jule nail art, som er lige til at kopiere, og som er rigtig fin og sjov, når kalenderen siger julefrokost, julefest eller juleaften.

Enjoy, og læg endelig vejen forbi på Rijah.dk, hvor der er meget mere inspiration at hente. Det gør jeg - ret tit!

ANNONCE
Nail art til jul

Det du skal bruge til jule nail art:
Du skal bruge en rød, en grøn, en hvid og en sort lak. Evt. en guld glimmer eller gul lak til stjernen i toppen af træet.

Har du ikke dotting tool, så kan du bruge en hårnål, en tandstik, en gammel kuglepen eller noget andet, som har den runde spids, som der kan bruges til at lave de små prikker med.

ANNONCE
Nail art til jul

1. Start med at male alle fingerne, pånær ringfingeren, sort. Ringfingeren maler du hvid. Lad det tørre et par minutter.

Nail art til jul

2. Så tager du en dråbe grøn neglelak ud på noget, som du kan kassere bagefter, evt et stykke plastikchartek eller lign.

Hernæst prikker du formen på et juletræ. Start evt. oppefra toppen og gå ned og ud i hver side. 

ANNONCE
Nail art til jul

3. Så tager du den røde lak og lægger en dråbe af den på plastikket. Den laver du prikker med, hvor, du synes, der skal være rødt på træet. 


(4. Den gule lak eller guldglitter kan du nu lave en lille prik øverst til stjernen med. Guldglitteret kan evt. placeres helt forsigtig med dit dottingtool.)
 

ANNONCE
Nail art til jul

Videre til sneen:
1. Her tager du den hvide lak og lægger et par dråber på plastikket. Herefter starter du i bunden med at prikke relativt tæt, men også ganske tilfældigt. Du skal arbejde relativt hurtigt, da den hvide lak ellers kan tørre og begynde at trække tråde i lakken. 

2. Når du synes, det er tæt nok, placerer du nogle prikker tilfældigt rundt omkring på neglen, så det ligner sne, der falder. And done :) 


Tjek Marias fede negleblog her.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce