Aniston

Tør neglelak på et sekund

Et velkendt problem fra min hverdag er, at jeg har lagt en frisk omgang neglelak om aftenen, venter nogen tid og går i seng. Morgenen efter vågner jeg op med dyneaftryk i min ellers så fine neglelak. Eller at jeg går og stritter med fingrene i 100 år efter at have lagt lak, fordi jeg for guds skyld ikke vil risikere at starte forfra.

Men det er alt sammen endegyldigt slut nu. Nu tørrer lakken nemlig på et sekund - og jeg mener et sekund!

essie har denne sommer lanceret en nyhed, som jeg kun har kunnet drømme om i mine aller sødeste drømme. En essie quick-e, som får lakken til at tørre med det samme. 

Pakken indeholder en lille flaske med væske, som får lakken til at tørre lige så snart, væsken rammer lakken. Og det er ret nemt. Man sætter blot pipetten på flasken, giver den frisklakerede negl en dråbe eller to (en er som regel nok), og så er neglelakken tør med det samme. Ikke noget med at gå og stritte med fingrene og ikke noget med lak, der smatter rundt, fordi man lige skulle på toilettet ti minutter efter manicuren, og håndklædet tog fat i lakken efter håndvask.

Den er virkelig drøn smart og burde være opfundet for lang tid siden. Så havde mit yderst veludviklede neglelak-gen haft det meget nemmere og rarere.

ANNONCE
Tør neglelak på et sekund
Del

Seneste nyt

Annonce