Aniston

Godt nyt til slidte og misfarvede negle

The One neglenyheder.

Der er ikke noget tidspunkt på året som dette, når det gælder virkelig grimme negle. 

Jeg er ofte ude for, at mine negle skiller, og at de yderste lag simpelthen kan skrælles af. Rimelig ufedt! Så lige nu plejer jeg de purøse negle med nogle af nyhederne fra Oriflames The One, og det ser faktisk ud til, at det giver pote.

I serien er bl.a. en Nail Food, som er en negleolie, der dufter noget så dejligt af kokos. Den er oplagt at bruge på de dage, hvor man lige har nogle timer uden lak på neglene. Den trækker ind med det samme og nærer, så man decideret kan se, at neglene har fået lidt tiltrængt fugt indenfor.

Growth Booster er en nærende og styrkende gel, som er lige til at pensle på neglene, og som straks trækker ind i de tørre negle. Det siger ganske enkelt "sug", og så er den lette gel trukket ind.

Når neglene i øvrigt er misfarvede efter brugen af neglelak, så sørger Nail Brightener for, at det brune/gulige grimme går væk. Og det gør den faktisk. Ikke 100 pct., men neglene bliver pænere efter nogle dages brug.

Neglebåndene får i samme moment en omgang Cuticle Cream, som gør neglebåndene dejligt bløde, så de lidt pænere og mere velplejede negle ikke skal trækkes med flossede neglebånd. Den dufter i øvrigt også rigtig dejligt af kokos.

I serien findes desuden en rigtig udmærket neglelakfjerner. Den ligger bestemt i den gode ende, når vi taler neglelakfjernere, og dem er der ikke så mange af derude - i hvert fald ikke, hvis de ikke skal suge alt fugten ud af neglene samtidig med, at lakken forsvinder.


Alle de fede neglenyheder forhandles på Oriflames webshop.

ANNONCE
Godt nyt til slidte og misfarvede negle

Artiklen indeholder affiliate links.

Del

Seneste nyt

Annonce