Aniston

Oriflame The One

Helt ny makeup-linje med nye favoritter.

Oriflame The One
Når man har prøvet en vis mængde makeup, skal der alligevel en del til, at man decideret løfter øjenbryn og tænker: Det var lige godt s*****! Specielt når det gælder ganske "almindelige" makeupprodukter til helt "almindelige" priser.

Men jeg måtte lige løfte øjenbrynet en anelse, da jeg gik i gang med at teste produkterne i svenske Oriflames helt nye makeupserie "The One". 

"The One" blev lanceret under modeugen i Stockholm med den kendte blogger Elin Kling som ambassadør. For nylig er hele makeupserien, der består af cremeøjenskygger, læbestifte, en mascara, concealers og foundations, også blevet lanceret i Danmark. Og selvom makeupserien er holdt ganske simpel og uden så mange dikkedarer, så er der alligevel et par af produkterne, som virkelig imponerer. 

Jeg er specielt blevet glad for The One Volume Blast Mascaraen, der, til trods for at mascarabørsten stort set ikke har nogen børster, er virkelig god til at fordele mascaraen jævnt, adskiller vipperne, og som samtidig er virkelig nem at bruge på både de øverste og nederste vipper.

Herudover er jeg blevet helt tosset med cremeøjenskyggerne i serien. Jeg er normalt ellers mest til faste øjenskygger oven på en primer, fordi cremeøjenskygger nemt kan være svære at fordele pænt, og fordi de nemt kommer til at ligge og klumpe på øjenlåget. Samtidig er jeg ikke vild med at lægge øjenskygge med fingrene.

Men The One Colour Impact Creme Eye Shadow kan nemt fordeles rigtig pænt med en øjenskyggepensel (man skal blot huske at rengøre den grundigt lidt oftere), og den klumper ikke trods en hel dag på farten. Herudover kommer den i de fineste farver. Specielt farven Rose Gold er virkelig blevet en favorit kombineret med gylden eyeliner og sort mascara.

Se evt. flere fotos af den fine nye makeupserie i galleriet.


Oriflame The One makeupserien forhandles online til priser fra 98 kr.
ANNONCE
Oriflame The One
Oriflame The One
Del

Seneste nyt

Annonce