Aniston

Syv til årets julelook

Det vrimler med makeuplækkerier, som kan gøre julen lidt sjovere, sødere og mere glimtende. I år er jeg mere end lidt forelsket i L'Oréal Paris' julelook, som kun er i handlen i disse uger, og som ganske enkelt er nogle af de skønneste og varmeste julelækkerier, jeg længe har set.

Jeg er specielt forelsket i de to flotte øjenskygger, som er en del af serien. Og jeg overvejer virkelig, om jeg skal gå ud og plyndre den lokale Matas for dem, inden de er væk igen for altid!

L'Oréals julelook består af en lækker glitter topcoat til mascaraen (Volume Million Lashes Glitter Top Coat, 139,95 kr.), en sort mascara til masser af fylde på vipperne (Volume Million Lashes So Couture, 139,95 kr.), to flotte og forførende neglelakker (Le Vernis Kimono Empire (875) og Le Vernis Imperial Gold (223), 39,95 kr.), en elegant og handy eyeliner (Super Liner Ultra Precision, 84,95 kr.), den smukke og helt igennem gyldne øjenskygge (Color Riche Les Ombres Pure 500 Gold Mania, 59,95 kr.) samt den dybe øjenskygge, som er perfekt til at indramme øjet med (Color Riche Les Ombres Pure 301 Escape In Bordeaux, 59,95 kr.)

Sammen med julemakeupkollektionen og i samarbejde med mode- og skønhedsillustratoren Mette Boesgaard har L'Oréal i øvrigt sørger for, at man, når man køber et produkt fra L'Oréal Paris i Matas, får et fint julekort med sig som en ekstra lille beautygave.

ANNONCE
Syv til årets julelook
Del

Seneste nyt

Annonce