Aniston

Guide til makeupbørster

Fordi det ikke er helt lige meget, hvilken makeupbørste, der bruges til hvad.

10pc Brush Collection fra e.l.f. Cosmetics: Bronzing Blush Brush, Foundation Brush, Brow Comb & Brush, Eyelash & Eyebrow Wand, Eyeliner Brush, Concealer Brush, Eyeshadow Brush, Smudge Eye Sponge, Lip Defining Brush, Flawless Total Face Brush - Guide til makeupbørster 10pc Brush Collection fra e.l.f. Cosmetics: Bronzing Blush Brush, Foundation Brush, Brow Comb & Brush, Eyelash & Eyebrow Wand, Eyeliner Brush, Concealer Brush, Eyeshadow Brush, Smudge Eye Sponge, Lip Defining Brush, Flawless Total Face Brush
Som så mange andre kvinder, har jeg noget nær en million makeupbørster herhjemme. Nogle, som jeg bruger hver dag, og så alle dem, som jeg ikke helt ved, hvordan jeg skal bruge - og til hvad.

Derfor satte jeg mig for at lave en oprydning og for at finde ud af, hvilke pensler og børster jeg egentlig burde bruge til pudder, concealer, blush og alt det andet.

Neden for har jeg samlet min nye viden til dig, som også har en børste- og penseljungle derhjemme, der måske bare ligger og flyder.

Mange af mine makeupbørster er i øvrigt fra e.l.f. Cosmetics, som laver nogle rigtig udmærkede makeupbørster og -pensler til billige penge, derfor har jeg også brugt deres pensler som eksempler, men eksempelvis The Body Shop har også rigtig mange gode.

Bemærk i øvrigt, at e.l.f. er så søde at skrive på deres pensler, hvad den skal bruges til. Det er total idiotsikkert og virkelig praktisk, når man står og er lidt træt om morgenen :-)


Børsterne fra e.l.f. Cosmetics forhandles online.
ANNONCE
Blush - Guide til makeupbørster Blush
Øjenskygge - Guide til makeupbørster Øjenskygge
Pudder - Guide til makeupbørster Pudder
Concealer - Guide til makeupbørster Concealer
Highlighter - Guide til makeupbørster Highlighter
Bryn - Guide til makeupbørster Bryn
Contour - Guide til makeupbørster Contour
Eyeliner - Guide til makeupbørster Eyeliner
Vipper og bryn - Guide til makeupbørster Vipper og bryn
SÅ er der vist styr på børsterne ;-) - Guide til makeupbørster SÅ er der vist styr på børsterne ;-)
Del

Seneste nyt

Annonce