Aniston

Tre bud på værtindegaver

Det behøver jo ikke altid at siges med blomster.

Julen og nytåret står for døren, og selvom julegaverne og nytårskrudtet måske er købt, så er der lige værtindegaven, som der også bør tænkes i.

Jeg synes personligt, blomster kan være lidt kedelige, derfor har jeg samlet tre bud på, hvad en værtindegave ellers kan være. Og jeg er sikker på, at hver og en nok skal vække glæde hos modtageren.

ANNONCE
Tre bud på værtindegaver

En neglelak, der støtter, pynter og vækker glæde
Med den nye By K. neglelak Confidence støtter man "Frie Vinger" med hele beløbet, man giver. Man får altså en lak for 75 kr., og så er der nogle søde høns fra det danske landbrug, som får det meget bedre.

Det er en ren win-win-win-gave: Super flotte negle til modtageren, lidt ekstra god karma på din konto og et fedt liv for en høne.

By K. lakken koster 75 kr., hele beløbet går ubeskåret til Anima og "Frie Vinger", og den kan bl.a. klikkes hjem på By K.'s webshop.

ANNONCE
Tre bud på værtindegaver

Den lidt kedelige men altid velkomne
Indrømmet! Chokolade er ikke en "nej-hvor-er-hun-krea-gave"! Men hvem kan egentlig ikke godt lide at få en æske chokolade, som man kan hygge med en anden god gang? Jeg kan!

Anthon Bergs guldæske er en klassiker, som de fleste kan lide, og med lanceringen af deres nye mindre æske med 200 grams herlighed, kan alle også være med - både kalorie- og prismæssigt. Og så gemmer der sig en lille ny lakridsmarcipan-overraskelse i æsken, som er særlig for den lidt mindre æske.

Anthon Bergs nye guldæske med 200 g. har en vejl. pris på 50 kr.

 

ANNONCE
Tre bud på værtindegaver

Klassiske opskrifter til den glemsomme bager
Det er fint nok at have favoritopskrifterne i en bog, men det er endnu bedre at have dem på væggen.

Et skilt med en opskrift på gode hvedeboller, honningkage eller en god gammeldaws æblekage er lidt sjov og lidt fin til den flittige i køkkenet, som godt kan lide at have tingene lige ved hånden.

Skilte med opskrifter forhandles bl.a. på webshoppen Brammingborg.dk til 55 kr./stk

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce