Aniston

Vaskeægte juleglæde

Nuij, hvor vi glæder os!

Julemåneden er lige om hjørnet, sokken er støvet af, og den seje julekalender og julefortælling "Jagten på juleglæden" er stillet op, så den er klar til at underholde i de 24 lange dage op til jul.

Julekalenderen, som er lavet i samarbejde mellem bObles og Børneulykkesfonden, og som handler om Katrine Bille og om jagten på juleglæden, skal helt sikkert nok vække glæde hver evig eneste dage op til jul. 

Ja, faktisk er der en lille mand, der er så spændt på, hvad der er i de 24 kuverter, at han har været ved at sprænges op til flere gange. Men tålmodighed er en dyd, og den slags kan man lige så godt undlade at fortælle en dreng på 4 år.

PSSST ... Jeg har smugkigget i kuverterne, der følger med julekalenderen, da jeg skulle lukke dem med stickers. Jeg ved, der er mange, som endnu ikke har købt, der er nysgerrige efter, hvad kalenderen egentlig byder på. Jeg kan afsløre så meget, som at der, udover et kapitel i historien, også er forskellige stickers, papfigurer, som skal samles, samt skumfigurer og forskellige motoriske lege og opgaver. Alt sammen noget, der læner sig op ad historien.

"Jagten på juleglæden" julekalender forhandles stadig derude til 299 kr. 50 kr. fra salget af hver kalender går til Børneulykkesfonden.

ANNONCE
Vaskeægte juleglæde
Del

Seneste nyt

Annonce