Aniston

bObles flagermus

Faktisk også til større børn.

Da Lillemanden var i tumlealderen, havde vi kig på flere fine bObles-modeller. Men det blev aldrig til noget, selvom de stod på ønskelisten til diverse juleaftener og fødselsdage. Da han så ikke var i tumlealderen længere, tænkte jeg, at bObles jo ikke var noget for ham. Men der tog mor fejl - igen! For når drengen får fingrene i noget fra bObles, så er han helt oppe og flyve og bruger det til at bygge med, kaste med og balancere på. Så bObles er altså også til en dreng på 4 år - tilsyneladende.

Nu har bObles netop offentliggjort, at de lancerer en bObles flagermus - lige i tide til julehandlen. Smart smart! Så nu overvejer mor igen bObles. 

bObles flagermus findes i to størrelser og er udformet som en trekant med tre lige flader, så den kan udfordre balancen stående, siddende og liggende, og netop balancen er jo altid godt at få trænet, tænker den tidligere meget entusiastiske gymnastiklærer, som nogle gange stikker sin snude frem.

Anyways, vi kigger igen på bObles og overvejer, om de små (og større) skumdyr skal invadere stuegulvet, som stadig er legefavoritstedet.

bObles flagermusen fås kun i et begrænset antal og til vejl. pris på 249 kr. samt 699 kr. Lige nu er bObles flagermus på tilbud lige her.

ANNONCE
bObles flagermus
Del

Seneste nyt

Annonce