Aniston

bObles tumler med Tivoli

Nye Tivoli Fugle klar til at lægge under juletræet.

Egentlig burde det være sket for lang tid siden. Det har på en måde ligget i kortene.

bObles (dem med tumledyrene) og Tivoli (dem med magien) er nemlig som skabt for hinanden, og et samarbejde mellem de to store danske mærker, der kan vække sommerfugle i maven hos ethvert barn, er så oplagt!

Nu er det da også (endelig, kunne man fristes til at sige) sket. Et samarbejde med bObles og Tivoli er blevet virkelighed, og ud af det er der kommet de fineste bObles Tivoli Fugle, man kan tænke sig.

Lillemanden og jeg var inviteret til lancering forleden, hvor der var mulighed for at prøve-tumle de fine nye Tivoli Fugle fra bObles - og, naturligvis, for at spise en farvestråelende og meget syndig Tivoli Fugle-kage.

De nye fede Tivoli Fugle er inspireret af fugle og af Tivolis karakteristiske Harlekin-tern. Derfor er de også formet som Harlekin-tern og har desuden et meget fint mønster på den ene side, hvilket gør dem lidt særlige og ekstra dekorative at kigge på.

Idéen er dog ikke, at man skal sidde og kigge på sin bObles derhjemme. Nej, der skal tumles, og leges og balanceres. Derudover er bObles Tivoli Fuglene som skabt til små forhindringsbaner, fordi de købes i pakker med to, som man kan bruge som trapper eller øer i en leg. Og har man rigtig mange, skulle jeg hilse og sige fra Lillemanden, at de er for fede at stable i en uendelighed!

Lanceringen af bObles Tivoli Fugle foregik i Spisehuset i Tivoli, som har et legerum fyldt med bObles tumledyr, som hele familien kan besøge under den næste Tivolitur. Her kan de voksne spise i ro og mag, ungerne tumle, og så gå sammen videre ud i Tivolis magi.

bObles Tivoli Fugle er en limited edition serie, som er klar i butikkerne til julehandlen. Tivoli Fuglene findes i tre forskellige størrelser, hvoraf de små kommer i sæt af to. Tivoli Fuglene bliver bl.a. forhandlet på bObles' webshop samt hos øvrige bObles forhandlere rundt omkring i landet.

ANNONCE
bObles tumler med Tivoli
Del

Seneste nyt

Annonce