Aniston

Børn og brugte iPhones

Børn og brugte iPhones

Har du børn, som ofte låner din iPhone til at spille på eller bare lege med? Så kender du garanteret godt nervøsiteten, når der bliver kastet rund med den. Børn er jo børn, og de lærer først hen af vejen at passe på dyre ting – derfor kan man sagtens ende med eksempelvis en smadret skærm eller en gennemblødt telefon.

Hvad er den bedste og billigste løsning på dette?

Ja, det er svært at nægte sine børn adgang til sin telefon, så derfor kunne man vælge at købe sin iPhone brugt. Hvis uheldet er ude, og man eksempelvis står med en smadret skærm, er en reparation i de fleste tilfælde muligt. Er skaden dog større, kan man også vælge at opgradere sin iPhone og stadig slippe af sted med en langt mindre udgift, end hvis man køber en helt ny iPhone.

Det er muligt både at sælge og købe iPhones - så hvis dit barn ofte har fat i din telefon og uheldet er ude, kan du vælge at købe en ny iPhone og måske endda opgradere til en nyere model – uden at det gør alt for ondt på pengepungen.

iPhone som legetøj
Mange forældre er tilbøjelige til at lade deres små børn undersøge og lege med deres telefon. Legetøjsfabrikanter forsøger også at imødekomme dette, og det har resulteret i, at eksempelvis Fisher Price har lavet en slags rangle og holder til iPhones, som beskytter telefonen. Der findes derudover mange apps på Appstore, som er henvendt til de små, men man skal selvfølgelig holde øje med reklamefælder osv., før man giver sit barn sin telefon i hånden. Disse apps findes både til iPhone og iPad, og det er ikke ualmindeligt som forælder i dagens Danmark at have flere af disse installeret på sine Apple-produkter.

Se fem reklamefrie apps her.

Køb og salg af brugte iPhones
Det er klart, at så snart man har brugt sin iPhone, så falder den i værdi. Apple-produkter er dog noget af det teknologi, der langsomst mister værdien. Det kan være en stor fordel af købe en brugt iPhone og derved spare penge, men det er altså også muligt at sælge den igen til en fornuftig pris, hvis man ønsker at opgradere. Prisen afhænger selvfølgelig af telefonens tilstand og alder – eksempelvis er det ikke muligt for iPhones, som er ældre end iPhone 4-modellen, at køre det nyeste iOS styresystem. Dette er værd at tage med i sine overvejelser, når man køber en brugt iPhone, som skal kunne følge med teknologien – altså hvor længe man regner med at skulle bruge den, før den er ”forældet” og ikke kan følge med de nyeste opdateringer.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce