Aniston

Guf for små hoveder

Lidt nyt, lidt sejt, lidt lækkert til aller øverst.

Lige nu er kasketterne godt nok lagt lidt på hylden til fordel for huer. Men ellers har Lillemanden jo altid en kasket på hovedet.

Han har sin egen lille samling og griber altid lige en kasket på hylden, inden han går ud ad døren.

Der er mange fine imellem, og vi elsker at gå på kasketjagt sammen - både i butikkerne og online.

Forleden blev vi fanget af at sidde og surfe på fede nye modeller, hvoraf flere er kommet på ønskesedlen. For kasketter kan vi (åbenbart) ikke få nok af - heller ikke selvom det ikke just er kasketsæson lige nu. Men det bliver det forhåbentligt snart igen, og så er det rart at have nogle nye valgmuligheder.

Vans Mickey Mouse cap
Vans har lavet det fineste og ret cool samarbejde med Disney, som der er kommet ret mange fede styles ud af. Det er fede kombinationer med et barnligt element, men på en ret rå måde. Bl.a. er der lavet en fed Vans kasket med Mickey Mouse, som alle børn og barnlige sjæle vist må elske.

Les Deux Kids Snapback
En helt særlig nyhed i kasket-land er danske Les Deux', som er på banen med lækre snapback caps til babyer og små børn. Når de laver den til de lidt større, må det klart være en musthave. Indtil videre findes den dog kun til babyer og små børn op til 2 år. Men fin er den!

Someday Soon Hudson cap
Someday Soon er et af de nyere danske brands, som faktisk gør det ret godt! Deres designs er enten enkle eller med meningsfulde budskaber påtrykt. Someday Soons kasketter er holdt i et helt enkelt design, men de er shiny i materialet, og den slags kan en 5-årig, der godt kan lide at pynte sig lidt, jo ikke stå for. Og hvem siger i øvrigt også, at den slags er forbeholdt pigerne!

Mini Rodini Panther cap
Jeg har lidt svært ved at stå for Mini Rodinis lille sorte panter. Den seje panter er nu kommet på en kasket, som på alle måder er både virkelig fed og virkelig praktisk, fordi en sort cap med sort tryk jo passer til alt. 

New Era New York Yankees casket
En New York Yankees kasket har faktisk længe været på ønskelisten, men vi har gået og ventet på, at vi skal til New York, hvor vi så forhåbentlig kan få den med hjem. Så er det bare om at bestemme, hvilken model og farve det skal være. Det er og bliver en klassiker, som man sikkert kan bruge i mange år - eller så længe, man kan passe den.

ANNONCE
Guf for små hoveder
Del

Seneste nyt

Annonce