Aniston

Lun, lunere, sweater dress

Sæsonens måske rareste trend.

Efterår og vinter er ikke til at komme udenom. Men når det nu endelig skal være, så handler det om at finde de lyse sider ved en mørk tid. 

En af de fordele, der er ved den kolde tid, er, at man kan gå amok i sweater dresses eller strikkjoler og dermed hylde sig ind i blød strik fra halsen og ned efter.

Det er en af sæsonens pæneste trends. Men det er også en af de rareste, fordi sådan en strikkjole er varm, og så dækker den numsen, hvilket jeg er stor fan af.

Jeg har allerede fundet min perfekte sweater dress for sæsonen. Men der er mange flere virkeligt pæne derude - både den helt lange (næsten gulvlange) sweater dress og den, som dækker numsen og lige den øverste del af låret. 

Bær din strikkjole med tykke strømpebukser eller med lækre jeans og gerne en smule hæl. It's all good!

Chunky sweater dress fra COS
Den vaflede og uldne strikkjole faldt jeg pladask for på min seneste tur gennem COS. Jeg var egentlig på jagt efter et par nye pæne bukser, men der kom også en strikkjole med hjem, fordi jeg dybest set ikke havde lyst til at tage den af igen, da den først var kommet på. Den er tyk og rar, og så stumper den lidt på ærmerne, hvilket gør den mere let i udtrykket.
COS Chunky waffle-knit dress forhandles i COS

Ankellang strikkjole fra COS
Hvis nu min tur går omkring COS igen i den nærmeste fremtid (og det er der en risiko for), så skal jeg helt sikkert også prøve den helt lange sweater dress med rullekrave. Den kombinerer alt det gode fra denne sæson: Strik, masser af længde og en lækker løs rullekrave. Med et bælte og lidt højde på hælen, vil den være et hit til hverdag og lidt pænere brug.
COS High-neck wool dress forhandles hos COS

Strikkjole i islænder-sweater-stilen fra Ellos
Hvis man godt kan se det pæne i en islandsk sweater, men man ikke er typen til det mere rå og robuste look, som sådan en udstråler, så har Ellos et rigtig godt bud på en let sweater dress, der leder tankerne hen mod en islænder sweater, men som stadig har alle de fordele, som en sweater dress har. Den kan nemt dresses lidt op og ned og udstråler rendyrket efterårshygge.
Ellos strikket kjole

Se desuden flere pæne bud på sæsonens strikkjoler i galleriet.

ANNONCE
Lun, lunere, sweater dress
Del

Seneste nyt

Annonce