Aniston

Ny sæson i børnehaven

Efterår i børnehavehøjde.

Forberedelsen til en ny sæson i børnehaven kan være ganske omsiggribende. Ungerne er meget ude i vejret, og samtidig bliver det køligere indendøre i en gammel bygning som den, Lillemanden og hans små artsfæller hører til i.

Jeg har dog taget det nogenlunde køligt i år. Vi er efterhånden rutinerede, og jeg er endnu ikke gået helt amok i uldundertøj, store strik og uldne sokker. Vi ved jo ikke, hvilken slags efterår og vinter, vi går i møde, og jeg har tidligere forkøbt mig noget så grusomt ved sæsonskift, hvilket har resulteret i en skuffe, der har bugnet med alskens dyrtkøbte lækkerier, der aldrig er blevet taget i brug.

Lidt nyt er det dog blevet til til efteråret i børnehaven. Bl.a. en helt ny kasket, som Lillemanden har sukket efter i lang tid. Han går ikke udenfor en dør uden at have noget på hovedet, og jeg satser på, at kasketten, som er lidt tykkere i kvaliteten, ikke nødvendigvis skal skiftes ud med en hue lige med det samme.

En ny kasket er ikke nødvendigvis en praktisk investering, men når man ser, hvor glad et lille menneske kan blive for sådan en sag, så er kasketter altid alle pengene værd! Rebel kasketten er fra LP Boys og fundet i Bahne.

Nye sko og støvler skal der også altid til, når vi skifter sæson. De sko, som bruges i børnehaven, bliver ofte meget hurtigt slidte, fordi ungerne sidder i en våd sandkasse, trækker tæerne henad asfalten, når de kører på gokart, og fordi de bare er på i mange timer og i al slags vejr. 

Jeg sværger til gode og gerne budgetvenlige børnehavesko. Uanset prisen på skoene holder de nemlig ikke længe i børnehavens rammer, og hvis bare de er gode at gå i og har den rette støtte, så gør det mig ikke en disse, at de ikke har kostet tæt på 1.000 kr. De fede worker boots fra Deichmann var rigtig svære at stå for. Og forventningen fra Lillemandens side er, at de er vildt gode at klatre i træer i. 

Det var dog ikke efterårsstøvlerne, der fremprovokerede et glædeshvin, da posten kom med sko fra Deichmann. Nej, det var hjemmeskoene til børnehaven med Cars på

Indrømmet ... Stod alt i denne verden til mig, så fik drengen ikke sutsko med Disney biler, der kan tale og har øjne. MEN ... Nogle gange må man som mor også bøje sig for, at ens barn virkelig synes, den slags er meget sejere, end man nogensinde troede var muligt! Og det er jo reelt set ikke mig, der hverken skal have dem på eller se på dem, og jeg er ret sikker på, at de sutsko nok skal vinde en del points i børnehaven. 

Mens fødder holdes lune af pæne støvler udenfor, Cars hjemmesko indenfor, og hovedet holdes højt med en Rebel-kasket, så vil overkroppen blive holdt dejlig blød, vamset og varm med den bløde bløde fleece fra Racoon Outdoor.

Vi har haft stort set den model før, og den er bare en vinder. Jeg ville ønske, at mit eget overtøj var lige så blødt og hyggeligt. Men Lillemanden elsker den også, og hans små hænder stornyder at komme ned i de meget bløde lommer, der også har fleece på indersiden. Fleecen er i øvrigt netop spottet på mid season sale hos Racoon, og fleecesæsonen er jo kun lige gået i gang.
 


Indlægget indeholder ting, der er modtaget til test, holdningerne er dog til enhver tid vores egne.

ANNONCE
Ny sæson i børnehaven
Del

Seneste nyt

Annonce