Aniston

Sæsonens Maruti-herligheder til børn

Efterårs- og vinternyheder fra Maruti Kids.

Hvis nu jeg havde en pige eller var en pige, ville jeg shoppe helt amok i Marutis nye børnekollektion!

Jeg er naturligvis stor fan af deres sko til damer også, og der bor da også en lille eksklusiv samling af Maruti-skønheder hjemme hos mig. Men alt bliver bare finere, sødere, sjovere og lækrere, når det kommer i små størrelser.

Marutis helt nye kollektion af sko til børn er et godt eksempel på dette, og en Gimlet er bare (endnu) finere, når den kan matches med lyserøde leggings, tylskørt  og en lækker strik i size miniature (hvilket jeg nok desværre ikke kan bære!)

I vinter var jeg så heldig at få et smugkig på Marutis fine efterårs- og vinterkollektion. Den er langt henad vejen en skrumpning af de kollektioner, der er lavet til voksne - primært til pigerne. Men der er da også et par styles, som sagtens kan bæres af den stilbevidste dreng.

Der er ikke så mange danske webshops, der endnu helt har fået øjnene op for Marutis herligheder, hvilket er en stor fejl. Men på Hoppeloppe fører de eksempelvis de fine Maruti Gimlet - endda i det nye butterfly print, som er så likeable.

ANNONCE
Maruti Gimlet i butterfly print - SÅ pæne!! - Sæsonens Maruti-herligheder til børn Maruti Gimlet i butterfly print - SÅ pæne!!
Del

Seneste nyt

Annonce