Aniston

[Konkurrence]: Maruti - serious shoe crush!

For p****, det er lækkert!

Jeg har faktisk ikke rigtig skrevet nogen juleønskeseddel i år. Ikke fordi jeg ikke ønsker noget, men fordi jeg nok får lov til at købe alle mine gaver selv. Meget voksent og lidt kedeligt, men så får man da det, man ønsker sig. Og en af de ting, jeg helt sikkert på et eller andet tidspunkt skal have investeret i som en gave fra mig til mig, er et par sko fra Maruti. For de er bare pæne på den der alt for pæne måde, hvor man simpetlhen bliver nødt til at svinge dankortet!

Jeg har endnu ikke besluttet mig for, hvilket par der skal flytte ind hos mig. Ganske enkelt, fordi alle skoene fra Maruti er så pæne, at de gerne måtte bo herhjemme. 

Skoene er designmæssigt ret enkle, har alle dyreprint på den virkelig pæne måde, og de er udført i super lækkert skind, der er indfarvet i de forskellige prints. Bl.a. findes en Gimlet-model, som kan bruges året rundt, og som er opkaldt efter den old school gindrink Gimlet, som man indtog i stribevis i 20'erne - deraf også det lækre jazzy design på skoene.

Tjek Maruti ud lige her. Og husk at klikke igennem galleriet, hvis du trænger til at tabe kæben her op til jul ;-) Hvis du i øvrigt scroller lidt ned på siden, så har jeg fået lov til at finde forære en lækker Maruti Gimlet støvle væk i denne søde juletid. Så af sted med dig!

BTW, nogle af modellerne på billederne er i handlen nu. Andre kommer til den nye sæson. Nærmeste forhandler kan oplyses på tlf.: 39 16 33 33.

ANNONCE
[Konkurrence]: Maruti - serious shoe crush!
Maruti Gimlet Pony Black Silver... ARGH den er pæn! - [Konkurrence]: Maruti - serious shoe crush! Maruti Gimlet Pony Black Silver... ARGH den er pæn!

*** Vind en Maruti Gimlet støvle ***

Er du til sæsonens måske pæneste støvle? Så er det nu, du skal hoppe til tasterne! Du har nemlig chancen for at vinde en Gimlet ankelsstøvle i farven Pony Black Silver fra Maruti (tjek den ud på foto lige herover. Nice, right?)

Sådan deltager du i konkurrencen:

1) Indtast alle dine oplysninger nedenfor.

2) Svar på spørgsmålet. Tjek teksten ovenfor.

3) Indtast den størrelse, du ønsker.

4) Smid et "like" til Aniston.dk på Facebook.

Konkurrencen slutter den 17. december 2014, og vinderen får direkte besked på mail.

ANNONCE
Del
Deltag i konkurrencen
Konkurrencen er slut - det er ikke muligt at deltage længere!

Seneste nyt

Annonce