Aniston

Reima efterår og vinter 2013

Vinteren banker på. Se favoritterne fra Reimas nye kollektion med flyverdragte, vinterjakker, støvler og accessories.

Forleden var jeg på besøg hos Reima for at tage et lille smugkig på deres helt nye efterårs- og vinterkollektion.

Kollektionen indeholder, som vanligt, både flyverdragte, vinterjakker, vinteraccessories, skitøj, fodtøj og meget mere til både piger og drenge samt alle aldersgrupper. 

Fokus i den nye kollektion er dog ny. Reima har nemlig udviklet en "lag på lag-metode", som giver en mere alsidig kollektion, der i højere grad har fokus på, at både overtøjet og "undertøj" skal være anvendeligt i flere situationer.

En af de ting, jeg virkeligt er imponeret over, er, at nogle af Reimas nye flyverdragte indeholder seler under overdelen, således at man kan trække den øverste del af flyverdragten ned, hvis man eksempelvis skal ude fra kulden og indenfor, når man eksempelvis skal ind og handle.

Det er en af de ting, der tidligere har voldt os problemer om vinteren, hvis vi var på weekendshopping, og lillemanden var iført flyverdragt. For når man kom ind fra kulden, måtte flyverdragten helt af (sammen med vinterstøvlerne), hvilket altså er en anelse besværligt - specielt hvis man blot skal ind i en butik for at "ose".

Men med Reimas helt nye flyverdragt-design kan den øverste del af flyverdragten bare tages ned, for selerne indeni holder det hele på plads. Meget smart og brugbart!
ANNONCE
Er tosset imponeret over den enkle nye detalje med elastiske seler indeni flyverdragten, så denne kan krænges halvvejs af, hvis man eksempelvis lige skal en smuttur i Illum undervejs på vintershoppeturen. - Reima efterår og vinter 2013 Er tosset imponeret over den enkle nye detalje med elastiske seler indeni flyverdragten, så denne kan krænges halvvejs af, hvis man eksempelvis lige skal en smuttur i Illum undervejs på vintershoppeturen.
Reima har da også i alt 70 års erfaring med at lave flyverdragte (og de kan faktisk fejre rund fødselsdag i år), så de har efterhånden en bred ekspertise, når det gælder overtøj til poderne.

Reima er dog meget mere end vinterovertøj, og bl.a. indeholder deres nye kollektion også funktionelt sportsundertøj, som er oplagt til indendørsleg i børnehaven, men som også er praktisk under flyverdragten, når turen går ud i det kolde danske vintervejr.

Undertøjet og mellemlagstøjet er udarbejdet i materialer, der holder unødvendigt fugt væk, så ungerne ikke bliver kolde, når de leger udenfor, og så er der flere lag på lag dele, som i alt giver et rigtig fint udtryk.

Herudover indeholder den nye kollektion naturligvis også fine støvler og lækre forede gummistøvler samt jakker med god længe bagpå, så numsen ikke bliver kold.
ANNONCE
Fede, fede bukser, der er oplagte under flyverdragten - og perfekte til indendørsleg i børnehaven. - Reima efterår og vinter 2013 Fede, fede bukser, der er oplagte under flyverdragten - og perfekte til indendørsleg i børnehaven.
Korte gummistøvler er meget bedre end lange til små størrelser. Og disse har dejligt blødt og vamset foer. - Reima efterår og vinter 2013 Korte gummistøvler er meget bedre end lange til små størrelser. Og disse har dejligt blødt og vamset foer.
Ekstra længde bagpå er altid en fordel, hvis man er fan af at sidde i sandkassen i al slags vejr. - Reima efterår og vinter 2013 Ekstra længde bagpå er altid en fordel, hvis man er fan af at sidde i sandkassen i al slags vejr.
Lillemanden og jeg var i øvrigt så heldige at få et af de fine tørklæder fra Reimas nye kollektion med hjem, så vi selv kan prøve de fine sager, når vejret bliver en smule køligere.

Det er altid svært med tørklæder til poder af hans størrelse, fordi det ikke må sidde hverken for løst eller stramt, og det ikke må være noget, der skal bindes knuder på, for tænk nu, hvis han sat fast et sted og ikke kunne komme fri igen (klump i halsen ...)

Jeg synes dog, at Reima har fundet en rigtig god løsning på dette med deres Aamos halstørklæder, der lukkes ved at føre den ene ende ind i den anden. 

Herudover er tørklædet virkeligt blødt, og farverne rigtigt fine, og den matchende hue (model Thomas) må være det næste køb.

Alt i alt en fin og anvendelig efterårs- og vinterkollektion fra Reima, som virkeligt indeholder noget for enhver smag!

Og fordi Reima i øvrigt laver nogle kollektioner med Angry Birds for tiden, fik vi også en Angry Birds bamse med hjem, som Lillemanden har leget med lige siden. Ja, den har fået navnet "Hr. Suresen", og den har allerede været med på både tur og i børnehaven.


Se hele Reimas nye kollektion på Reimas egen webshop.
ANNONCE
Fint tørklæde fra Reimas nye a/w 2013 kollektion. Er vild med de søde kvaster og fine farver! - Reima efterår og vinter 2013 Fint tørklæde fra Reimas nye a/w 2013 kollektion. Er vild med de søde kvaster og fine farver!
Den bedste nye ven: Hr. Suresen. - Reima efterår og vinter 2013 Den bedste nye ven: Hr. Suresen.
Del

Seneste nyt

Annonce