Aniston

Super-Reima

Favoritter fra Reimas nye vinterkollektion med superhelte-tema.

Her til eftermiddag var Lillemanden og jeg inviteret til et kig på Reimas nye vinterkollektion. Jeg fik et kig på de mange fine flyverdragter, vinterjakker, uldundertøj, accessories og støvler, mens Lillemanden gik ombord i at tegne superhelte. Temaet for Reimas nye efterårs- og vinterkollektion er nemlig netop superhelte, idet mange af farverne i Reimas nye kollektion er hentet fra superhelte-universet.

Nu er jeg jo den lettere mønsterforskrækkede type, når det gælder visse dele af Lillemandens garderobe, så mine favoritter afspejler nok ikke kollektionen som helhed. Men det fede ved Reima er jo netop, at de har nogle vilde og farverige designs samtidig med, at de også kan noget med det enkle og ensfarvede. 

Deres nye retro-inspirerede flyverdragter er super fine, det samme er de enkle jakker med pelskant på hætten, og så har Reima heldigvis valgt igen at lave flyverdragter med elastikseler indeni, så man nemt kan trække flyverdragten ned, hvis man skal indenfor og ikke vil tage hele herligheden af.

Reimas uldundertøj virker i øvrigt rigtig lækkert og let. Det er lavet af uld og bambus og er helt tyndt i kvaliteten, så det tror jeg da lige, vi skal have kigget en på en ekstra gang, når vi skal ud og shoppe uld til den nye sæson.

Reimas AW14-kollektion kan allerede nu købes på Reimas webshop.

ANNONCE
Super-Reima
Del

Seneste nyt

Annonce