Aniston

Racoon: Efterår- og vinter 2013

De fineste flyverdragte, vinterjakker, accessories og striktrøjer.

Selvom vi endnu i princippet stadig skriver sommer i kalenderen, så er de varme måneder ved at gå på held, og efteråret kommer snigende.

Jeg mærker specielt, at det er ved at blive køligere, når jeg kører lillemanden i børnehave om morgenen. Det er blevet tid til en ekstra trøje og lukkede sko.

Men det skønne ved, at det er ved at bliver efterår og vinter, er dog, at man så skal ud og gøre nye investeringer til garderoben. Specielt når man har børn, skal man på jagt efter lækkert overtøj og tykke sweatre, fordi de små sandsynligvis er vokset ud af sidste efterår- og vintertøj.

Jagten på flyverdragten og vinterjakken er allerede gået ind for mange forældres vedkommende, og er du "førstegangs flyverdragt-køber", skal du vide: Det går stærkt!

Har du endnu ikke fundet sæsonens vinterovertøj og lune strik, så har jeg nedenfor samlet mine favoritter fra danske Racoons helt nye kollektion, som er på vej i handlen.

Kollektionen er virkeligt "2 die for"! Og der er mange skønne styles med fine detaljer - samtidig med, at designet er holdt enkelt, pænt, cool og lækkert. Spændende farver sat sammen på kryds og tværs, hvilket giver designet lidt ekstra kant, og der er noget fint at vælge imellem til alle højder og drøjder.

Racoon er samtidig et brand, der forsøger at gøre tingene så enkle som muligt. Det er jo, som de siger, først som voksen, at tingene bliver kompliceret - hvilket de jo sådan set har ret i.

Det mantra er senest blevet til en både fin og opfindsom efterårs- og vinterkollektion til det nysgerrige og legende barn.


Se flere fine efterår- og vinterstyles fra Racoon Outdoor i galleriet.
ANNONCE
En vinterjakke kan være god at have som supplement til flyverdragten. Denne dynejakke fra Racoon er simpelthen så skøn og fås i str. 68-92. - Racoon: Efterår- og vinter 2013 En vinterjakke kan være god at have som supplement til flyverdragten. Denne dynejakke fra Racoon er simpelthen så skøn og fås i str. 68-92.
Racoon laver både enkle design og mere spraglede. Denne flyverdragt er rigtig fin med stjernerne men også ret praktisk, fordi knæene, som ofte er mest udsatte for smuds, er holdt i en mørkere farve. Racoon flyverdragten findes i str. 92 til 128. - Racoon: Efterår- og vinter 2013 Racoon laver både enkle design og mere spraglede. Denne flyverdragt er rigtig fin med stjernerne men også ret praktisk, fordi knæene, som ofte er mest udsatte for smuds, er holdt i en mørkere farve. Racoon flyverdragten findes i str. 92 til 128.
Gul holder til både piger og drenge. Så skal flyverdragten gå i arv fra storebror til lillesøster, er denne skønne babydragt da lige sagen! Babyflyverdragten fra Racoon findes i str. 68 til 92. - Racoon: Efterår- og vinter 2013 Gul holder til både piger og drenge. Så skal flyverdragten gå i arv fra storebror til lillesøster, er denne skønne babydragt da lige sagen! Babyflyverdragten fra Racoon findes i str. 68 til 92.
Til større børn kan et to-delt vintersæt være sagen. Jakken fra Racoon med de cool røde kontraster findes i str. 92 til 128. - Racoon: Efterår- og vinter 2013 Til større børn kan et to-delt vintersæt være sagen. Jakken fra Racoon med de cool røde kontraster findes i str. 92 til 128.
Matchende vinterbukser fra Racoon - perfekte til at holde numsen tør, selvom man er glad for sandkasser. Bukserne fås i str. 92 til 128. - Racoon: Efterår- og vinter 2013 Matchende vinterbukser fra Racoon - perfekte til at holde numsen tør, selvom man er glad for sandkasser. Bukserne fås i str. 92 til 128.
Racoon hue med fine, farverige stjerner. Huen matcher rigtig mange af Racoons jakker og flyverdragter, og så findes den også som elefanthue. - Racoon: Efterår- og vinter 2013 Racoon hue med fine, farverige stjerner. Huen matcher rigtig mange af Racoons jakker og flyverdragter, og så findes den også som elefanthue.
En lækker, varm og vamset strik skal der til! Til pigerne har Racoon designet en fin cardigan med hjerter, mens den til drengene er dekoreret med de flotte stjerner. Fås i str. 68 til 92. - Racoon: Efterår- og vinter 2013 En lækker, varm og vamset strik skal der til! Til pigerne har Racoon designet en fin cardigan med hjerter, mens den til drengene er dekoreret med de flotte stjerner. Fås i str. 68 til 92.
Racoons seneste kollektion indeholder både jakker, frakker, fleece, flyverdragte, strik, accessories og to-delte sæt.

Alle styles har YKK lynlåse, der er kendt for at være de mest holdbare og slidstærke lynlåse på markedet.

Racoon bruger i øvrigt taslon til deres overtøj. Taslon er et højteknologiske vævet materiale, der er stærkt og meget holdbart, der desuden tørrer hurtigt. Og selvom det er kraftigt, vejer det ikke særligt meget, hvilket gør det til et foretrukken overtøjsmateriale.

Desuden er stoffet tilført en membran, som går det vandtæt og åndbart. 
 
Hætter er desuden aftagelige af sikkerhedshensyn. Alle seler er justerbare og fodstropperne kan nemt tage af.

Racoons fleece findes i to udgaver: en basic polar, som er glat, og en fluffy teddy fleece. Begge har dekorative lommer.

Herudover byder den nye kollektion på forskellige strikkede elementer: En blød strik i fine farvekombinationer - naturligvis kradsefri og lige til at vaske i maskinen - og matchende huer og vanter.

Vanter findes også i taslon-kvaliteten, og alle de fine styles er nemme at kombinere.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce