Aniston

To-delt vintersæt til en 4-årig?

Vi tror, det bliver et hit!

Som du måske fik med, så hiiiimlede jeg op, da jeg så Racoon Outdoors nye vinterkollektion på nettet. Derfor er det måske heller ikke så unaturligt, at valget faldt på netop Racoon Outdoor, da Lillemanden skulle ekviperes til vinteren.

Vi havde både vinterjakke og flyverdragt fra Racoon sidste år, og vi var svært, svært tilfredse! Så det er vi sådan set også sikre på, at vi bliver i år.

Men som noget nyt er vi hoppet ud i et to-delt vintersæt, og det er jeg meget spændt på. Jeg blev jo kaldt tosset, fordi Lillemanden som regel har to flyverdragter, så nu bliver det til en flyverdragt i år og så en lækker vinterjakke med tilhørende skibukser. 

Jeg tror og håber, det bliver et hit, for det er bare perfekt for os at have et sæt, hvor vi kan bruge tingene lidt hver for sig. Og på de helt kolde dage i børnehaven hedder det naturligvis bare flyverdragt. I weekenden, hvor vi f.eks. er på Strøget og går ud og ind ad butikker, passer det mig dog ret godt, at man kan nøjes med måske at pille bukserne af ..? Jeg ved det ikke. Det bliver en test. Men jeg tror, det bliver et hit.

Jakken er i øvrigt noget så über fin med det cool print og de fine neondetaljer. Pasformen er intet mindre end perfekt, og så har den bare den der Racoon-lækkerhed, som vi er så vilde med. 

Bukserne går lidt op i maven og har justerbare seler, så de kan passes et godt stykke tid, og så er de udstyret med alle de små ekstra finesser, som man får med, når man køber Racoon - bl.a. gummikanter og en ekstra membran i benene. 

Lillemanden er allerede vild med sit stor-drengs-outfit. Så vild, at han plager om at få det på i børnehaven allerede. Meeeen ... Vi venter nok lige lidt endnu ;-)

Glæder mig, btw, til også at fremvise flyverdragten, der også er skøøøn!

ANNONCE
To-delt vintersæt til en 4-årig?
Del

Seneste nyt

Annonce