Aniston

Udsalgsslutspurt og (lækker lækker) ny sæson hos Racoon Outdoor og Phister Philina

Er det for tidligt at shoppe flyverdragt? Det skal jo ikke være nogen hemmelighed, at vi, siden vi første gang stiftede bekendtskab med Racoon Outdoor, har haft en stor svaghed for deres virkeligt fine og helt utroligt funktionelle overtøj.

Derfor kigger vi efterhånden heller ikke på andet end Racoon Outdoor, når vi skal finde overtøj til vinteren. 

Lige nu er Racoon Outdoors og søsterbrandet Phister Philinas nye efterår- og vinterkollektioner begyndt at drysse ind på webshoppene. Og både overgangsjakken og flyverdragten er allerede ædt med øjnene! Det skal være en af de bløde fleece (og når jeg siger blød, så mener jeg virkelig blød!!), som vi også har haft tidligere i en lidt anden model, og så den meget enkle helt mørkegrå flyverdragt, der ser både helt perfekt ud i fit og design. 

Men tjek også lige den fede soft shell med bjørne, og den lækre sailor sweater!!

Samtidig har jeg et rigtig godt øje til de fede chinos, som Phister Philina netop har lanceret som en del af efterårskollektionen. Bukser er pt en mangelvare i garderoben efter, at Lillemanden endnu engang har brilleret med at vokse en hel størrelse på blot få måneder, og Phisters bukser plejer at sidde rigtig godt på hans lange slanke krop.

I dag starter både Racoon Outdoor og Phister Philina desuden udsalgsslutspurts, hvor alle de fine styles fra foråret og sommeren (heriblandt en del overtøj) bliver sat ned med helt op til 70 pct. Eftersom vi satser på, at sommeren bliver ved lidt endnu, er det en oplagt mulighed for lige at få shoppet igennem.

Herudover tænker jeg, at vi skal slå til på et par nye gummistøvler. Vi mangler akut, det er rørende billigt, og så er de ret så fine med striber, der matcher Lillemandens regntøj. Og vi må jo nok sande, at man faktisk ikke kan bo i Danmark uden minimum et par gummistøvler på lager!


Tjek de nye varer fra Racoon Outdoor og udsalgsslutspurten ud her.
Phister Philina aw15 og udsalgslækkerier finder du her.

ANNONCE
Udsalgsslutspurt og (lækker lækker) ny sæson hos Racoon Outdoor og Phister Philina
Del

Seneste nyt

Annonce