Aniston

Racoon Outdoor vinterjakke i sæsonens skønneste farve

Lillemanden aka. Det gule lyn.

Efteråret har for alvor meldt sin ankomst, og derfor er det allerede nu blevet tid til af og til at hoppe i vinterjakken.

Lillemanden har i år været så heldig at stifte bekendtskab med Racoon Outdoor, som både er dansk og dejligt, og som desuden har begavet ham med den skønneste af de skønneste vinterjakker, man som 3-årig kan tænke sig!

Vinterjakken fra Racoon Outdoor er nemlig ikke bare ganske let, dejlig varm og virkelig blød. Den har også den skønneste gule farve, som leder tankerne hen på sol, sommer og leg - og som man kun kan blive i godt humør af at være i nærheden af.
ANNONCE
Racoon Outdoor vinterjakke i sæsonens skønneste farve
Racoon Outdoor vinterjakke i sæsonens skønneste farve
Vinterjakken fra Racoon Outdoor er således noget af det skønneste inden for vinterovertøj, som både jeg og Lillemanden længe har set.

Den er herudover virkelig gennemført, fordi den er helt let og desuden ikke fylder særlig meget, hvis man lige vil lægge den i tasken, når man skal inden for i varmen.

Den skønne gule jakke er desuden noget af det mest gennemtænkte, man kan forestille sig, fordi den har en elastisk kant forneden, som følger kroppen, og som sørger for at holde jakken på plads, så den ikke kryber op, når der er leg på dagsordenen, hvilket der jo er ganske tit i den alder.

Jakkens hætte med det fine grønne foer kan desuden nemt knappes af, hvilket rent sikkerhedsmæssigt er godt tænkt, når man har med de små krumspringere, der ikke har en bange muskel i kroppen, at gøre.
ANNONCE
Racoon Outdoor vinterjakke i sæsonens skønneste farve
Når Lillemanden har været i ført vinterjakken fra Racoon Outdoor, har han da heller ikke siddet stille. Han har været Det gule lyn, der har leget, hoppet , danset og givet den gas på rutschebanen. Jakken er dermed blevet udsat for masser af udendørsleg, og den har holdt til det hele - samtidig med, at den har sørget for at holde den lille vildbasse varm uden at gøre ham svedig og klam.

Jakken er således på alle måder en af de skønneste vinterjakker, man kan forestille sig, fordi den er både gennemtænkt, enkel, pæn og kvalitetsmæssigt helt i top. Den brillerer desuden med de små sjove detaljer såsom den lille vaskebjørn på skulderen samt den lille vaskebjørnshale ved lynlåsen, som begge er karakteristiske for mærket.


Se evt. mere om Racoon Outdoor på Facebook.
ANNONCE
Racoon Outdoor vinterjakke i sæsonens skønneste farve
Del

Seneste nyt

Annonce