Aniston

Søndage med Phister & Philina

Hygge på tapetet med Phister & Philinas nye efterårskollektion.

Aaah, jeg elsker søndage! Det er nemlig om søndagen, vi rigtig familiehygger, læser bøger, går på café, legeplads og går lange ture i Københavns spændende bydele.

Og de seneste søndage har vi haft nye venner med i familiehyggen - nemlig Phister & Philina.

Phister & Philina er ikke Lillemandens nye venner men lækkert børnetøj fra Phister & Philina's Wonderful Universe.

Det danske børnetøjsbrand har nemlig netop sendt deres fine efterårs- og vinterkollektion på gaden, og Lillemanden er straks hoppet i de skønne sager. Han har leget, danset, hoppet og fjollet i det. Og han har set fræk og sej ud hele vejen igennem.

Han er selv vild med det cool design, de flotte farver og de meget bløde og legevenlige materialer og designs. Det samme er moderen, som sætter stor pris på, at designet er enkelt men med små finde detaljer rundt omkring, som gør både tøjet fedt og meget anvendeligt.
ANNONCE
På med skoene og ud i byens mange muligheder. - Søndage med Phister & Philina På med skoene og ud i byens mange muligheder.
Cool Phister & Philina bukser, der er som skabt til klatreleg! - Søndage med Phister & Philina Cool Phister & Philina bukser, der er som skabt til klatreleg!
Efterårstøjet fra Phister & Philina er holdt enkelt men med masser af små detaljer, som man falder over undervejs. 

Eksempelvis havde jeg kigget længe på de skønne baggy bukser, vasket og tørret dem. Men det var først, da Lillemanden skulle have bukserne på, at jeg opdagede, at der var velcro i dem i stedet for en lynlås. En virkelig praktisk detalje til de små størrelser, der ikke helt har fingerfærdighed til at styre en sejlivet lynlås før eller efter et toiletbesøg!

Herudover er jeg vild med, at bukserne eksempelvis har små fine tern på indersiden af lommerne, hvilket er en helt enkel, men super fed, detalje, der lige giver designet lidt ekstra kant.

Mens jeg går op i udseendet, er Lillemanden mere optaget af funktionalitet. Han er også vild med lommerne, men det er mere, fordi der er flere af dem, og med flere lommer er der plads til flere kastanjer i dem. Og det er der jo ikke nogen, der kan fortænke ham i!

Herudover sætter vi i fællesskab, tror jeg, pris på, at bukserne er lavet i det blødeste materiale, man næsten kan tænke sig.
ANNONCE
Små fine og underspillede detaljer er der masser af på Phister & Philinas tøj. - Søndage med Phister & Philina Små fine og underspillede detaljer er der masser af på Phister & Philinas tøj.
Søndage med Phister & Philina
Jeg er meget til forholdsvis enkelt design - også når det gælder børnetøj. Jeg er ikke så meget til det vildt spraglede, og jeg kan godt lide klassiske ting. Derfor er jeg også faldet pladask for Phister & Philinas granddad t-shirt med lange ærmer.

Designet skriger ikke. Det er i stedet enkelt, men - igen - med nogle små detaljer, som man opdager undervejs.

Eksempelvis har den to røde syede striber på hver side, som man egentlig først ser, når armene løftes i en vild dans på stuegulvet. Og der er fine udvendige syninger flere steder, som gør, at t-shirten er ren lækkerhed, selvom den er meget enkel.

Den er i øvrigt udført i blød bomuld, som holder formen rigtig flot - også efter en hel dag på legepladsen med fart over feltet.
ANNONCE
Den røde tråd ... ;-) - Søndage med Phister & Philina Den røde tråd ... ;-)
Så enkelt kan det gøres! - Søndage med Phister & Philina Så enkelt kan det gøres!
Granddad blusen fra Phister & Philina dufter langt væk af kvalitet - hele vejen igennem! - Søndage med Phister & Philina Granddad blusen fra Phister & Philina dufter langt væk af kvalitet - hele vejen igennem!
Søndage med Phister & Philina
Phister & Philina rammer med andre ord lige ind i moderhjertet hos mig med deres enkle, cool og klassiske designs. Farverne, som er afdæmpede, med små farveklatter er også lige mig! Og materialerne er ... Uhm ... Der er kræset for tøjet hele vejen igennem.

Også i den fine røde sag, som jeg er godt og grundigt vild med af flere årsager. For ja, jeg er vild med farven! Min søn kan godt gå i rødt - det er han "mand" nok til. Og desuden synes jeg, rødt klæ'r ham.

Herudover er den, ligesom granddad t-shirten, udført i det blødeste materiale, der bare holder formen, og som bliver ved med at se lækkert ud.

Jeg falder i øvrigt altid i svime over albue-lapper. Måske fordi jeg selv er barn af 80'erne, hvor dette var hottere end hot!
ANNONCE
Enkel, pæn og i top skøn kvalitet! - Søndage med Phister & Philina Enkel, pæn og i top skøn kvalitet!
Fede lapper på albuerne. - Søndage med Phister & Philina Fede lapper på albuerne.
Den skrå lynlås er en super fin detalje - og den er nem at åbne for små hænder, når blusen skal af. - Søndage med Phister & Philina Den skrå lynlås er en super fin detalje - og den er nem at åbne for små hænder, når blusen skal af.
Alt i alt er jeg virkeligt positivt overrasket over både design og kvalitet af Phister & Philinas efterårs- og vinterlækkerier. 

Og det er, det lover jeg, ikke det sidste, vi ser til mærket. 

For vores børn fortjener det bedste - heriblandt lækker kvalitet, der kan holde til at blive brugt, og som samtidig ser godt ud. 


Hvis du også er blevet nysgerrig på Phister & Philina's Wonderful Universe, har jeg samlet lidt lækkerier fra efterårs- og vinterkollektionen i galleriet.

Se desuden mere om Phister & Philina på deres hjemmeside.
ANNONCE
En lille mand sidder og hygger sig nederst på blusen. - Søndage med Phister & Philina En lille mand sidder og hygger sig nederst på blusen.
"Moar, husk lige at tage et billede af kartoflen (??!) på min albue, moar!!"  - Søndage med Phister & Philina "Moar, husk lige at tage et billede af kartoflen (??!) på min albue, moar!!"
Søndage med Phister & Philina
Del

Seneste nyt

Annonce