Aniston

Bundgaard: Smugkig og favoritter fra en ny sæson

Det er så småt blevet tid til at overveje gummistøvler og vinterstøvler til de kommende sæsoner. Min oplevelse gennem de seneste fem år er i hvert fald, at man ofte skal være hurtigt ude - specielt, når det handler om vinterstøvler, hvoraf de bedste altid bliver hevet ned i hylderne, lige så snart de er dumpet ind i butikkerne.

Et af de mærker, der altid er værd at kigge efter (både når det gælder gummistøvler og vinterstøvler) er danske Bundgaard.

Jeg lagde vejen forbi deres showroom for rundt regnet et halvt år siden for at se, hvad der kommer af lækkerier i den kommende efterår- og vintersæson.

Mange modeller går igen fra sidste vinter til denne vinter - dog med masser af nye farver, så poderne kan hoppe i bl.a. orange, rød og lyseblå i stedet for at blende ind med sorte eller brune støvler sammen med alle de andre børn i børnehaven.

Vinterstøvlen Terry, som vi havde fornøjelsen af sidste vinter, er blandt gengangerne. Og det er altså en rigtig god støvle (også til en smal fod), hvis det er det, I er ude efter. 

Tjek evt. Bundgaards webshop for flere efterårs- og vinterherligheder.

ANNONCE
Bundgaard: Smugkig og favoritter fra en ny sæson
Del

Seneste nyt

Annonce