Aniston

Smugkig på foråret og sommeren 2016

Lille bitte sneak peek fra modeugen og modemesserne.

Ak ja! Det var så den modeuge! Selvom uge måske er så meget sagt i og med, at alt denne gang var klemt ind på tre dage, hvilket (desværre) langt fra er nok til at komme rundt til alle de mærker, shows, events og festivitas, som sådan en som mig gerne vil nå.

Samtidig betyder det dog også, at der kun har været maksimal stress på i tre dage i stedet for flere, og på den måde er det jo helt fint, at man slipper for knap så ømme fødder, en knap så fyldt kalender, og knap så mange billeder, der skal redigeres efter messen.

Selvom jeg langt fra nåede alle de brands, som jeg egentlig havde på listen til at besøge, kom jeg alligevel lidt rundt. Primært blandt de fine børnetøjsmærker, som var samlet på børnetøjsmodemessen. 

Og hvad kommer foråret og sommeren 2016 så til at byde på, spørger du måske?

Først og fremmest kommer der virkelig (som i virkelig) utroligt mange fede sko! Jeg faldt pladask for det ene par efter det andet til både piger, drenge, kvinder og mænd fra en lang række mærker. På skofronten er der dermed virkelig noget at se frem til!

Tendensen ... Tja ... Mange af mærkerne holder sig til det, som de er kendte for med små nuancer og fornyelser. Men så ved vi jo også, hvad det er, vi får, og det er jo netop det, de kan, som vi elsker dem for.

En ting er dog sikkert: Man får helt lyst til at springe efteråret og vinteren over og gå direkte til forår og sommer, der virkelig byder på meget fint.

Tjek galleriet for et lille bitte smugkig fra:
Dyr (Danefæs nye mærke)
Danefæ
Wheat
Rugged Gear
Akid
Play for Life
Mallow
Maruti til kvinder
Maruti til børn 

PopUpShop
Enfant
SmallRags
MP Strømper
MarMar Copenhagen
Kavat
Fred's World
Samt naturligvis glimt af de lækre børn fra CIFF Kids' trendshow

Resten? Ja, det må du vente med at lure på, til vi nærmer os Spring/Summer 2016. Der lover jeg til gengæld at vise meget mere af de enkelte kollektioner ;-)

ANNONCE
Smugkig på foråret og sommeren 2016
Del

Seneste nyt

Annonce