Aniston

Går helt i blå

Blåt er godt! Og selvom sort sikkert fylder rigtig meget i de fleste danske garderober, så er det dejlige, mørke og rolige blå mere og mere på vej ind.

Jeg er personligt gået rigtig meget amok i blå toner det seneste års tid, og det klæder min garderobe noget så grusomt.

Blåt er nemlig både nemt at matche på kryds og tværs, det passer til det meste, og så klæder det faktisk ofte os lyse skandinavere noget bedre end sort.

Jeg har samlet lidt lækre blå øjeblikke til inspiration til den kommende sæson, hvor mørkeblåt gør sig rigtig godt som en del af efterårsgarderoben.

Skræddersyede stumpebukser fra & Other Stories
De stumpede bukser fra & Other Stories hænger faktisk allerede i mit skab. De passer rigtig godt til både skjorter og t-shirts, og jeg glæder mig til at sætte dem sammen med en oversized strik og en lille ankelstøvle senere på sæsonen.
Tailored trousers fra & Other Stories forhandles i & Other Stories.

Quiltet denimfrakke fra Ganni
Jeg har aet frakken fra Ganni flere gange, når jeg har passeret den på min vej. Den er perfekt at putte sig ind i på en kølig efterårsdag, og den lyseblå farve passer til alt i skabet. 
Blou Denim Coat fra Ganni forhandles bl.a. hos Ganni.

Sweatshirt fra Les Deux
Hyggelige sweatshirts kan man ikke få nok af, når kalenderen står på efterår. Og de må gerne være enkle med et lille twist. Les Deux har designet den skønneste sag med teksten "Le ciel est la limité" - sagt med andre ord: "The sky's the limit". Jeg ved tilfældigvis, at Le Deuxs sweatshirts er underskønne og bløde, og med det budskab kan efteråret kun blive fint!
Le Ciel sweatshirt fra Les Deux forhandles bl.a. hos Le Deux.

Chunky læderstøvle fra 5th. Avenue
De chunky såler, som godt kan minde en lidt om 90'erne, ser ud til, at de er kommet for at blive. Og det er da også en god mulighed for at få lidt højde på sålen på dage, hvor en hæl ikke lige er sagen. Deichmann har leveret mine blå ankelstøvler, som jeg har trasket København tynde med dette forår (og på de våde sommerdage), og i den nye kollektion har de flere mørkeblå par, som passer perfekt ind i den både blå eller sorte garderobe. For hvem siger, at fodtøj altid skal være sort?!
Chelsea Boots fra 5th. Avenue forhandles hos Deichmann.

To-farvet clutch fra & Other Stories
Hvis jeg vil være klædt på i blåt fra top til tå, mangler jeg en blå taske, som matcher det blå look. Jeg har kigget i taskesamlingen, og der er ikke en eneste blå af slagsen, hvilket jo egentlig er en fejl. På den budgetvenlige side har de fået flere pæne både store og små tasker i blå nuancer hos & Other Stories. Selvom jeg egentlig er til store tasker, hvor jeg kan have alt mit grej i, så har jeg også kig på en clutch fra & Other Stories. Den vil være oplagt til de helt blå look med sine to toner, der bryder lidt med det helt blå.
Two Tone Leather Handle Clutch forhandles hos & Other Stories.

ANNONCE
Går helt i blå
Del

Seneste nyt

Annonce