Aniston

Efterårets smukkeste makeup-kollektion

Surprise, surprise ... Ja, den er fra Elizabeth Arden.

Elizabeth Arden overrasker mig gang på gang med en helt unik evne til at gøre tingene lige end tand lækrere, end man nogensinde havde forventet, det kunne blive!

Således også Elizabeth Ardens helt nye Golden Opulence Limited Edition Color Collection, der muligvis nok er en af verdens mindste makeup-kollektioner, men som helt sikkert ligger i toppen af lækkerheds-skalaen.

Allerede fra det øjeblik, man får de fire produkter i serien i hænderne, er man solgt til det luksuriøse og overdådige design.

Indeni gemmer der sig da også en række vidunderligheder, som holder den stil, som Elizabeth Arden også ellers lægger for dagen i de øvrige makeup-produkter.

Elizabeth Arden Golden Opulence Limited Edition Color Collection består ret simpelt af fire produkter: En highligter, en øjenskyggepallet, en eyeliner samt en lip gloss.

Alle fire er 100 pct. skudsikre produkter pakket ind i de skønneste skønne majestætiske emballager, der gør dem oplagte at flashe - også udenfor hjemmets fire vægge.

Beautiful Color Highligter i farven Gold Illumination bruges som et af de sidste steps i den daglige makeup, eller når man har brug for lidt shimmereffekt. De tre farver blender rigtig fint, og til sammen er de perfekte at bruge som highlighter på kindben, tindinger, pande og hage. Hver for sig kan de nemt bruge til at skabe konturer.

Beautiful Color Eye Shadow Quad rummer fire forskellige øjenskygger, som til sammen faktisk udgør mere eller mindre de farver, man har brug for nærmest uanset, hvilket look man er til. De kan bruges til det lette, gyldne looks eller til forskellige varianter af smokey eyes-looket. Elizabeth Arden øjenskygger er altid både nemme at arbejde med, og de holder sig pæne i lang tid.

Den lille limited edition makeup-kollektion rummer også en eyeliner, der er perfekt til det danske efterårs- og vintervejr. Den er nemlig vandfast!

Beautiful Color High Intensity Liquid Eye Liner kommer kun i farven Jet Black og er en flydende eyeliner, der holder hele dagen - uanset, om man ender i en byge, tager sig en tudetur eller gnider sig i øjenkrogen. Stregen er helt tynd og fin, og eyelineren er nem at styre, hvilket gør den oplagt til winged eyeliner - HVIS man behersker den slags eller vil lære det.

Til slut indeholder den nye limited edition-kollektion naturligvis også en meget fin lip gloss med shimmereffekt. Beautiful Color Luminous Lip Gloss kommer i farven Imperial Shimmer, og er både fugtgivende og giver fin fylde til læberne.

Golden Opulence Color Collection forhandles kun i Magasin og Salling, og det er en limited edition kollektion, som nok ikke er på hylderne i en evighed. Men det kan godt betale sig at spænde løbeskoene og spankulere ned i den lokale Magasin eller Salling for at se nærmere på herlighederne. Alternativt kan Golden Opulence Color Collection klikkes hjem lige her.

ANNONCE
Efterårets smukkeste makeup-kollektion
Del

Seneste nyt

Annonce