Aniston

Fire gode til ekstra fugt dette efterår

Ekstra beskyttelse mod kulde, frizz og tør hud.

Oktober viser sig allerede fra sin styggeste side med virkelig kolde temperaturer, blæst, regn og mørke. Alt dette har betydning for vores hud og hår - måske lige bortset fra mørket, som "bare" har betydning for vores humør!

Derfor plejer jeg også at sætte ret tidligt ind med ekstra pleje til hud og hår, da man ellers risikerer hår, der stritter ud til alle sider og hud, der er tør, grå og stram.

Jeg har samlet fire gode, som er oplagte at bruge i denne kølige tid, hvor fugten i luften og kulden i vejret meget nemt kan påvirke det gode udseende - og dernæst det gode humør!

John Frieda Frizz Ease
Det er nok de færreste af os, der kan sige os fri for, at vi i perioder har hår, der "frizzer" - det vil sige, at håret kruser. Dem, der ofte bruger glattejern, føntørrer og andre stylingaggregater vil opleve det året rundt. Og langt de fleste af os, vil døje med det, når vejret er fugtigt, eller hvis vejret pludselig skifter fra varmt til koldt.

John Frieda Frizz Ease er en lille stylingserie, der fluks går ind og bekæmper kruset hår. Faktisk modvirker den krus på bare få dage. Ligesom med andre hårplejeprodukter mod kruset hår kan det være nok at bruge produkterne i en periode, indtil det krusede hår er fint igen. Dernæst kan man gå over til den sædvanlige shampoo igen. Men lidt frizz-hårpleje er rigtig godt at have på hylden i hele denne kolde periode, så man kan skifte lidt frem og tilbage.

John Frieda Frizz Ease-serien består af en shampoo, en balsam, en intensiv balsam samt en super skøn serum, som skal blive siddende i håret.

Omoi! Chamomile & Orange Toner
Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg sværger til tonere, der er lige til at spraye i ansigtet! Jeg gør det, hvis jeg kan komme af sted med det, hver morgen og hver aften for at friske huden op og for at få ren fugt på huden.

Omoi! Chamomile & Orange Toner er pt min huds daglige fugtfix. Jeg sprayer bare toneren i ansigtet hver morgen inden alt det andet og om aftenen, som noget af det sidste, inden jeg hopper i seng med en fugtgivende maske. Chamomile & Orange Toner dufter helt fantastisk og kan bruges både direkte i ansigtet eller på en vatrondel. Herudover kan den også med fordel anvendes i håret på en varm sommerdag, hvor håret har brug for lidt ekstra fugt, der ikke tynger.

Omoi! er et dansk hudplejemærke med håndlavede, naturlige hudplejeprodukter. Udgangspunktet er holistisk, og duftene, der er i spil, er både levende, rare og helt naturlige. 

Rønsbøl Clinic Peeling Serum
Apropos fugtgivende maske ... Jeg sværger nemlig til dem - måske særligt i efterårs- og vintermånederne, hvor huden har rigtig godt af et ordenligt fugtboost i løbet af natten. Hvis de skal fungere på min hud, så skal de dog ikke indeholde olier af nogen slags. Det gør Rønsbøls Clinic Peeling Serum ikke. Den er i stedet baseret på vand, og den renser desuden huden, mens jeg sover - dog uden at slibe eller irritere huden.

Både når det er meget varmt og meget koldt, er det i det hele taget rigtig rart at fugte huden om natten. Min hud har ofte tendens til at blive tør om natten, hvis ikke den får et ordenligt læs fugt, og nu hvor radiatorerne så småt bliver tændt i soveværelset, bliver det bare endnu være, hvis jeg ikke passer på.

En god omgang fugt, a'la Rønsbøls Clinic Peeling Serum, er perfekt at lægge på renset hud, lige inden man kryber under dynen. Så arbejder den for en i løbet af natten.

Sanex Advanced AtopiCare Body Lotion
Bare fordi vi ikke længere viser arme og ben frem, skal huden på resten af kroppen naturligvis også have den pleje, som den fortjener.

Jeg har en fast rutine, der består i, at jeg smører hele kroppen ind hver morgen efter badet. Specielt i denne kølige tid kan huden godt føles lidt stram, når man når op ad dagen, og der kan en omgang fugt til hele kroppen fra morgenstunden altså gøre underværker. Samtidig synes jeg ikke, jeg fryser så meget, når blot min hud har fået noget fugt.

Sanex AtopiCare er en ny serie fra Sanex. Heri er bl.a. en rigtig god body lotion til tør hud. Den er god at bruge i dagligdagen, fordi den er ret tyndtflydende og trænger hurtigt ind. Det vil sige, at man sagtens kan smøre sin body lotion på og to minutter senere krybe i jeans og t-shirt uden, at noget fedter eller gør det umuligt at trække bukserne op.

Sanex Advanced AtopiCare er specielt designet til meget tør og atopisk hud, der har tendens til at klø eller til irritation.

Et sidste tip ... Selvom det måske er te, kaffe eller varm kakao, vi higer mest efter i denne tid, så er det stadig vigtigt at drikke godt med vand. Det er trods alt det bedste, vi kan gøre for vores hud - året rundt!

ANNONCE
Fire gode til ekstra fugt dette efterår
Del

Seneste nyt

Annonce