Aniston

Red Door Spa

Fantastisk spa lige midt i Magasin.

Har man lagt vejen forbi Magasin på Kongens Nytorv, ved man også, at stedet er et mekka inden for skønhedsprodukter. 

Et af de mærker, der har en stand i Magasin, er Elizabeth Arden, der over årene er blevet en større og større personlig favorit. Elizabeth Arden kan noget med at få virkelig gode produkter med gode dufte, gode egenskaber og gode konsistenser til at gå op i en højere enhed i emballager, der giver lidt ekstra hverdagsluksus ved, at man bare kigger på produkterne.

På Elizabeth Ardens stand i Magasin - bag alle cremerne, duftene og makeuppen - ligger et lille rum, som det nok er de færreste, der har bemærket. Her ligger Københavns eneste Elizabeth Arden Red Door Spa. En mikroudgave af den berømte spa i New York. 

Og når jeg siger mikro, så mener jeg faktisk mikro. Red Door Spa er nemlig blot et lille rum på Elizabeth Arden-standen. Men når døren til det lille rum med blot en briks lukkes, så lukkes hele verden, og Magasins travle hverdag i øvrigt, helt ude, og man føler sig henført til en lille spaverden af velvære og ekspertise.

Bag døren (som for god ordens skyld ikke er en rød dør) tilbyder The Red Door ansigtsbehandlinger af forskellig art - alle med Elizabeth Ardens skønne hudplejeprodukter.

Behandlingerne koster, hvis man tager location og de anvendte produkter i betragtning, ikke det store, og priserne starter fra bare 200 kr. for bl.a. en time saver facial - en ansigtsbehandling, der varer 25 minutter, og som kan klares i frokostpausen.

Alt i alt er Red Door Spa et skønt sted. Stemningen er, trods den trange plads, eksklusiv, og der er rigtig god rådgivning at hente både før, under og efter behandlingen, som i øvrigt for mit vedkommende startede med en kort lille snak, mens mine fødder lige blev nusset godt ind i tæppet på briksen. God start!

Jeg endte med en ansigtsbehandling med diamantpeeling, dybderens, oxygen boost og lidt massage og fik både et rigtig godt resultat og en god ro og træthed i kroppen. Og hvad mere kan man egentlig ønske sig af en lille tur i spa?!


En tid på Elizabeth The Red Door Spa i Magasin i København kan bestilles på standen i Magasin eller på tlf.: 33 18 21 04.

ANNONCE
Red Door Spa
Del

Seneste nyt

Annonce