Aniston

Superstart din hudpleje

Er vi klar til ENDNU et lag i den daglige ansigtspleje?

Der var engang, hvor en ansigtscreme var det, man smurte i ansigtet om morgenen, og så var man ligesom klar. 

Siden er det blevet helt basalt at bruge serum, olier, dagcremer, natcremer osv. osv. hver evig eneste dag. Nu mener Elizabeth Arden, at der skal tilføjes endnu et skridt i den daglige hudplejerutine - nemlig Superstart Skin Renewal Booster.

Hvis ens hud ikke er klar til at optage serum, olier, dagcremer, natcremer og alle de andre cremer, så er de (ofte) meget dyre dråber nemlig spildt. 

Elizabeth Arden Superstart Skin Renewal Booster er derfor et produkt, som giver en superstart til huden og dermed til de øvrige ansigtsplejeprodukter, der smøres ovenpå.

Superstart bruges på den helt rene hud og altså under de øvrige lag hudpleje og booster hudens forsvarsmekanismer samt cellefornyelse og gør ansigtshuden mere modtagelig overfor de ansigtshudplejeprodukter, vi smører på efterfølgende. 

Effekten af Elizabeth Arden Superstart føles med det samme, og huden føles både glat, blød og mere fyldig.

Og når man tænker på, hvor mange penge man potentielt smider efter ansigtshudplejeprodukter på månedlig basis, så kan det bestemt godt betale sig at superstarte sin hudplejerutine og dermed få maksimal effekt af de øvrige produkter!

Elizabeth Arden Superstart Skin Renewal Booster forhandles bl.a. hos Magasin.

Produktet er tilsendt uopfordret til test.

ANNONCE
Superstart din hudpleje
Del

Seneste nyt

Annonce