Aniston

Disse items er et must i efterårsgarderoben

Disse items er et must i efterårsgarderoben

Efteråret er over os, og du kan derfor godt begynde at finde efterårsgarderoben frem. Hvis du endnu ikke synes, garderoben er fuldendt, og at du er klar til efteråret, så kan du læse med her og få inspiration. I dette indlæg kan du nemlig læse om tre items, som er et must i garderoben dette efterår.

Oversize sweater
Du har sikkert allerede en, og alligevel vil du gerne have en mere. Man kan nemlig ikke få for mange af lækre sweaters om efteråret. De holder kroppen varm samtidig med, at de er super moderne. Her om efteråret er oversize eller boyfriend-sweateren en sikker vinder, og den skal helst være ekstra stor og ekstra tyk.

Gode støvler
Det kan være svært at overleve efteråret og vinteren i Danmark uden et par støvler. Og ud over at være praktiske så må de selvfølgelig også gerne se moderne og lækre ud på samme tid. Støvler er de sidste par år eksploderet i popularitet, og der findes et bredt udvalg af forskellige varianter – og helt sikkert et par for dig. Hvis du vil være helt med på moden, så er overknee-støvler dette efterår yderst populære.

Oversize frakke
Ligesom med sweateren og meget andet tøj om efteråret, der gerne må være stort, så er en løs/oversize frakke i selv er en hot tendens samt en klar musthave dette efterår. Den rigtige frakke kan holde i mange sæsoner og er derfor en god investering. Hvis du er frisk så gå gerne efter én, som ikke er sort – både camel og gråmeleret er farver, der fungerer til det meste samt er super moderne.

Tip: Spar tid, og find det hele på nettet
Hvis du ikke føler, at du har tid til at gå flere butikker igennem for at finde de rette items, så kan du med fordel kigge efter det på nettet. Du kan sidde derhjemme og bestille og få det leveret hjem til dig nogle dage efter. Flere hjemmesider tilbyder flere produktkategorier, og du kan derfor nemt finde alle tingene på en side. Tag for eksempel et kig her, hvor du med sikkerhed kan finde både en lækker sweater, frakke og nogle fede støvler.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce