Aniston

Always Red - den nye Red Door

Elizabeth Arden nyfortolker en absolut klassiker.

Der er vist ikke mange i dette land, som kan undsige sig, at de røg med på Red Door-bølgen, da Elizabeth Arden lancerede denne totalt hypede duft tilbage i 1989.

Duften, der er opkaldt efter Elizabeth Arden Red Door Salon, som oprindenligt åbnede sine døre på 5th. Avenue helt tilbage i 1910, gik sin sejrsgang verden over og er siden, sammen med Eight Hour Cream, blevet et ikon for Elizabeth Arden brandet.

Der er dog sket en del med dufte, brugen af dufte og vores forhold til dufte, siden dengang i slut 80'erne og start 90'erne, hvor Red Door var på alles håndled. De dufte, vi i dag dupper på halsen, er langt mere sensuelle og en anelse mere tunge, end de har været i de foregående årtier.

Således også Elizabeth Ardens nyfortolkning af den klassiske Red Door-duft, som har fået navnet Elizabeth Arden Always Red.

Always Red er, naturligvis, en hyldest til New York. Duften er inspireret af Red Door parfumen og det glamourøse, elegante og sofistikerede, der lå i den.

Men Always Red er blevet en mere speciel og en mere sensuel duft. Den er helt sin egen, men har alligevel meget bred appel, fordi den er baseret på blomsternoter, der er mikset med bl.a. en duft af blodappelsin, af røde blommer samt passionsfrugt, mahognitræ og praline.

At Always Red parfumen er nyskabende betyder dog ikke, at den ikke har dybe rødder i det klassiske, men aldrig slidte, Elizabeth Arden-univers, som vi er mange, der elsker og sværger til. Bag på flakonen er nemlig den røde dør, som er synonym med Elizabeth Arden og med byen, der aldrig sover.

Elizabeth Arden Always Red er en af sæsonens skønneste nye dufte! Så hvis du får chancen for et snif i den lokale Matas eller i Magasin, ville jeg bestemt slå til!

Elizabeth Arden Always Red forhandles bl.a. i Magasin.

ANNONCE
Always Red - den nye Red Door
Del

Seneste nyt

Annonce