Aniston

Jurlique fylder år og fejrer med en helt særlig håndcreme

30 år med økologiske roser og australsk hudpleje.

Jurlique startede sin historie i det sydlige Australien for lige præcis 30 år siden i år. Siden er der blevet håndplukket mange roser, lavendel og jasmin i bjergene i nærheden af Adelaide, hvor brandet stadig holder til i dag.

Jeg kender bedst Jurlique for deres mange butikker og afdelinger i stormagasiner i mit elskede Australien. Men her i Danmark har de naturlige hudplejeprodukter også vundet indpas over årene, siden Jurlique kom til Danmark i 1994. Jurlique var nemlig forud for sin tid og skabt i et land, hvor naturlige og økologiske hudplejeprodukter kom noget tidligere i fokus, end de gjorde her i lille Danmark.

Jurlique fejrer bl.a. deres flotte 30 års dag med en pop-up-shop i Magasin på Kongens Nytorv og med en skøn limited edition håndcreme, som kun er på markedet for en ganske kort periode.

Faktisk forventer Jurlique i Danmark, at deres limited edition Precious Rose Hand Cream vil være udsolgt i Danmark inden for de næste to måneder.

Og hvorfor så det? Jo, Jurlique Precious Rose Hand Cream er en videreudvikling af Jurliques meget populære Rose Hand Cream, som er en storsællert verden over. Forskellen er dog, at Jurlique til Precious Rose Hand Cream har udvundet endnu mere af alt det gode fra roserne.

Derfor dufter håndcremen også meget mere intenst af roser, og den har en æterisk effekt samtidig med, at den fugter hænderne endnu bedre end den ellers effektive og fine Rose Hand Cream.

Jeg har duftet, prøvet og indsnuset Jurlique Precious Rose Hand Cream, og den er super skøn og ultra fugtende - samtidig får den mig til at drømme mig tilbage til fine Adelaide og til en mark af roser i Adelaide Hills.

Jurlique Precious Rose Hand Cream forhandles hos Magasin og lander ude hos de øvrige Jurlique-forhandlere inden for de næste dage.

ANNONCE
Jurlique fylder år og fejrer med en helt særlig håndcreme
Del

Seneste nyt

Annonce