Aniston

#becomeaskinchecker

Et lille tjek kan betyde meget i kampen mod modermærkekræft.

#becomeaskinchecker

Sommeren er godt nok næsten forbi, men det betyder ikke, at vi ikke skal have fokus på solen og dens påvirkning af vores krop.

For godt nok gør solen meget godt for vores humør og vores velvære. Men hvis vi ikke er påpasselige, så gør den noget knap så godt for vores hud.

Vi ved alle sammen godt, at når vi udsætter vores hud for solens stråler, så øger vi også risikoen for at udvikle hudkræft. Men mange af os, faktisk mere end hver anden, glemmer simpelthen at tjekke huden for evt. solskader og for, om vores modermærker ser underlige ud, vokser, ændrer farve eller på anden måde forandrer sig på en måde, som de ikke bør.

Personligt har jeg fået fjernet flere modermærker, der begyndte at ændre sig. Men det er ikke nemt at se, og man skal vide, hvad man skal kigge efter.

La Roche-Posay har skabt kampagnen #becomeaskinchecker, som taget fat i forebyggelsen af hudkræft ved at gør hver enkelt af os i stand til at tjekke os selv og dem, vi holder af.

kampagnesitet #becomeaskinchecker kan man downloade et ret fint værktøj, der kan hjælpe til at finde de modermærker, der potentielt kan udvikle sig til modermærkekræft.

Sitet indeholder også en masse viden og andre fine ting. Men selve værktøjet, som nok er det vigtigste for en travl kvinde med mange bolde i luften, er meget hurtigt og nemt at bruge, og det kan altså kun anbefales, at man lige tager sig fem minutter til at lave et lille "skincheck".

ANNONCE
Become a skin checker
Del

Seneste nyt

Annonce