Aniston

Long Lasting Drama 24H Gel Liner: Eyelineren, der gør eyeliner populær igen

Bedst som man troede, at man ikke skulle gøre i eyelinere mere, introducerer Maybelline New York en helt særlig eyeliner, som får en med på vognen igen.

Jeg havde ellers lagt eyelinere på hylden til fordel for gel øjenskygger og almindelige øjenskygger, som jeg har brugt med vand, fordi jeg bl.a. alt for ofte har oplevet, at en eyeliner rutscer lidt rundt og i øvrigt på en varm eller fugtig dag har lagt sig som en lækker splattet skygge øverst på øjenlåget.

Maybelline New York Long Lasting Drama 24H Gel Liner bliver dog, hvor den skal.

Den flytter sig ikke en tomme, når man først har lagt den, og den er desuden ret nem at styre på grund af sin gelebaserede teknologi. Man skal blot sørge for at ramme rigtigt første gang, for når den først er lagt på øjenlåget, så skal der en del til, førend man lige kan rette den på plads. Så steady hands, når eyelineren skal lægges, er et must!

Selvom Lasting Drama 24H Gel Liner er vandfast, er den nem at fjerne igen med en helt almindelige øjenmakeupfjerner. Men den holder til ALT - uanset, om det er sved, øjne, der løber i vand, at man gnider lidt i øjenkrogen eller ender i en regnvejrsskylle.


Lasting Drama 24H Gel Liner fra Maybelline New York kommer i både brun og sort. Begge er i butikkerne i uge 40, og kommer til at koste 79,95 DKK.

ANNONCE
Long Lasting Drama 24H Gel Liner: Eyelineren, der gør eyeliner populær igen
Del

Seneste nyt

Annonce