Aniston

GOSH efterår

Fede nyheder, flotte farver og en, der helt sikkert skal hamstres.

Jeg har allerede afsløret en af favoritterne fra GOSH Cosmetics' lille bunke af efterårsnyheder: #Foundationdrops.

Udover at have en af sæsonens allerskønneste og letteste foundations i ærmet, er GOSH dog også gode for en række andre rigtig lækre nye makeupprodukter, som nok skal tage kegler i den kommende sæson.

Det er ikke alle nyhederne, jeg endnu har prøvet, men dem jeg har, er jeg faktisk ret vild med!

Neglenyhederne
I serien af nyheder er bl.a. en række produkter til neglene.

Her er fokus på pleje og den nemme manicure med GOSH Cosmetics Fast Dry Drops, Gel Look Top Coat, Nail & Cuticle Oil og 2 in 1 Nail Hardener.

Suppleres disse fire op med en god neglefil og en pæn farve lak, så har man i virkeligheden alt det, som man kan drømme om, hvis man vil have velplejede negle med lak, der holder.

Den boombastiske mascara
Boombastic Swirl Mascara er virkelig særlig!

Den er udstyret med en ret stor gummibørste, som, hvis man rammer rigtigt, fanger alle de bitte små vippehår, og som skaber det vildeste bombastiske vippelook.

Børsten kan være lidt stor de første par gange, man bruger den, så man skal holde tungen lige i munden, hvis man ikke vil ende med panda-looket. Men når man har grejet den, er det er ret vildt resultat, der venter én.

GOSH Cosmetics Boombastic Swirl Mascara er desuden beriget med argan oil, som plejer vipperne.

Matte læber
Trenden med matte læber fortsætter tilsyneladende også ind i efteråret. Velvet Touch Matte Lipstick er et rigtig godt bud på en af sæsonens virkeligt pæne og gode af slagsen.

Resultatet er mat og mættet, og farverne er dybe og forførende og går fra alt fra helt klassisk rød til de mere bærfarvede nuancer. 

Nye pensler og nye lakker
GOSH Cosmetics lancerer desuden et par nye neglelakker til den kommende sæson (Desert 642 og Sunset 641). Specielt 641 Sunset er jeg meget spændt på at se i handlen, for den ligner noget, der godt kunne gå hen og blive en rigtig lækker sag til efteråret.

Makeupbørster og -pensler skorter det desuden ikke på i det nye GOSH-sortiment. De gamle børster er således sendt på pension, og en helt nye serie med 100 pct. syntestiske pensel- og børstehår kommer i stedet i handlen. Det betyder bl.a. bedre hygiejne i brugen af penslerne og en mere jævn kvalitet end med de tidligere børster, der også var baseret på naturlige hår.

Helt uundværlige foundationdrops
Til slut vil jeg lige hylde GOSH' #Foundationdrops endnu engang, for det er altså virkelig den skønneste foundation!

Den er så let og lægger sig så perfekt på huden, og så har den en konsistens, der er virkelig nem at arbejde med, uanset om man er ude efter et helt let og gennemsigtigt resultat, eller man vil have et mere dækkende resultat.

Jeg har allerede overvejet at tømme min lokale Matas for "Foundationdrops, så jeg aldrig løber tør!

GOSH Cosmetics' nyheder er på vej i handlen nu. GOSH forhandles bl.a. i Matas.

ANNONCE
GOSH efterår
Del

Seneste nyt

Annonce