Aniston

Fiberwig mascara - unik false lash effekt

En mascara som kan noget, ingen anden mascara kan.

Der er dårlig mascara, og der er god mascara. En gang imellem finder man også en virkelig god mascara. Men aldrig har jeg oplevet en mascara som Fiberwig!

Fiberwig mascara ligner en hvilken som helst anden mascara. Børsten ser heller ikke markant anderledes ud end på så mange andre mascaraer. Men den effekt, man får, er virkelig væsentligt forskellig fra det, jeg har oplevet med nogen anden mascara, jeg nogensinde har haft fingrene i.

Fiberwig sørger for det første for at forlænge vipperne. Ikke markant, men alligevel. Dog formår Fiberwig at skille vipperne på en helt særlig måde. Vipperne klumper dermed slet ikke sammen, og det ser ud til, at man har tre gange så mange vipper, som man ellers har. Det giver et utroligt naturligt men samtidig virkelig fyldigt resultat, fordi Fiberwig simpelthen formår at fange samtlige vipper - og det helt uden at klumpe dem det mindste sammen.

Ved de første strøg med Fiberwig mascara, får vipperne ikke meget effekt. Men des flere gange man lægger et lag mascara, des mere bygges effekten op. Vipperne skal altså hver minimum have to omgange og gerne mange flere. Først på det ene øje, så på det andet øje, så det ene igen og så fremdeles.

Noget andet helt unikt ved Fiberwig er, at mascaraen nærmest ikke er til at rykke.

Man kan klø sig i øjet og sågar græde, uden at der sker noget med mascaraen. Min almindelige øjenmakeupfjerner kan heller ikke rigtig få bugt med den, men til gengæld kan mascaraen virkelig nemt vaskes af med vand. Det er blot at fugte fingrene under hanen, køre dem langs vipperne, og så trimler mascaraen bare af - nærmest i flager.

Fiberwig er virkelig særlig! En helt unik mascara, som mascara aldrig er set tidligere.


Fiberwig mascara forhandles bl.a. hos Matas.

ANNONCE
Fiberwig mascara - unik false lash effekt
Del

Seneste nyt

Annonce