Aniston

August Lust List

En ny sæson - sikre lyster.

August er lig med sensommer, udsalg, lidt varme i luften (og stadig en masse regn) samt slutningen på en sæson og nye sager i butikkerne.

Jeg synes ikke, jeg for alvor er nået dertil, hvor jeg kan indleve mig i en ny sæson. Måske det er, fordi det endnu ikke har været sommer i Danmark, og jeg derfor faktisk ikke er helt klar til at tage hul på alle pre-fall kollektionerne, som så småt er på vej ud i butikkerne?

Sommerferien er for mit vedkommende forbi, og at det er gået alt for stærkt, og jeg fik slet ikke shoppet alt det, som jeg havde i tankerne. Ferien har dog medvirket til, at jeg har hentet lidt inspiration på varmere himmelstrøg samt i udenlandske magasiner, og at jeg derfor ikke har brug for en ny sæson lige nu. Nej, jeg kan sagtens opbygge shoppelyst ud fra gode gamle kendinge og ting, som, jeg ved, fungerer.

Mineralvand til ansigtet
Ansigtssprays har de seneste år været en trofast følgesvend på længere flyrejser. De er blevet brugt undervejs på turen, og så er de ellers røget ned i bunden af toilettasken, så de har været klar til hjemrejsen. I Frankrig var det dog så varmt, at jeg brugte min Avene Face Mist både morgen og aften og flere gange midt på dagen. Om morgenen sammen med serum og dagcreme, om aftenen sammen med natcreme. Og nu er jeg faktisk blevet lidt afhængig af den fantastiske rene fugt, som sådan en spray giver, og jeg tænker, at min gode ferievane skal inkorporeres i dagligdagen også. Derfor er der en full size Evian Face Spray eller Avene Thermal Spring Water på min indkøbsliste for den kommende tid.
Evian Face Spray 150 ml. forhandles bl.a. på Greenskin.dk Avene Thermal Spring Water forhandles bl.a. på Apoteket

Makeup fra Elizabeth Arden
Lige nu kan jeg ikke helt få nok af Elizabeth Arden makeup! Ingen tvivl om, at makeuppen bestemt vinder på det eksklusive og fine udseende, der gør det lidt sjovere at lægge makeup om morgenen, men de par ting, som jeg har fra Elizabeth Arden er faktisk også utroligt gode! Jeg tænker derfor, at min beskedne lille Arden-makeupsamling skal udvides fra blot at inkludere en smuk og virkelig god øjenskygge samt en utroligt god læbestift til måske en lækker frisk blush, en mascara, et brow kit og et par øjenskygger mere. Så kan det nemlig kun blive endnu sjovere at lægge makeup!
Elizabeth Arden makeup forhandles bl.a. på Nordicfeel.dk samt i Magasin.

En ny pung til "alt det andet"
I Montpellier fik jeg stjålet min pung på vej til lufthavnen. I hvert fald havde jeg den om morgenen, og da jeg så skulle bruge noget i den på vej mod lufthavnen, så var den pist væk, og min taske, som jeg ellers altid har hermetisk lukket, stod åben. Heldigvis havde jeg vores pas og kreditkort i en anden pung, og pungen indeholdte ikke rigtig noget af den store værdi, men mit nemID, rejsekort, sushikortet, der næsten indeholdte en gratis omgang makimenu, Baresso-stempelkortet, en bunke visitkort, nogle Compeed-plastre og en smule kontanter, var desværre pist væk sammen med min elskede Marc by Marc Jacobs pung, som ellers har fulgt mig længe. Nu er jeg derfor på udkig efter en pung, der kan erstatte denne. Den behøver ikke at være dyr, specielt fordi forsikringen ikke ville dække tyveriet, og jeg har derfor bl.a. Cecilia wallet fra Erbs Denmark i kikkerten. Den har plads til mit organiserede rod.
Cecilia wallet fra Erbs Denmark forhandles bl.a. på Stylepit.dk.

En hestesko - for good luck
Det er virkelig lang tid siden, jeg har haft en rigtig halskæde på. Forleden ville jeg så finde min fine hestesko halskæde frem, men den var blevet kedelig og grå at se på. Den skal naturligvis bare renses, men den er herudover sølv, og lige nu er jeg i en guld-periode rent smykkemæssigt. Derfor har jeg søgt lidt på fine halskæder med hestesko i guld, og jeg er blevet lidt forelsket i Stine A's variant med små sten. den vil passe perfekt til en skjorte eller fed t-shirt, på arbejdet og i fritiden. 
Stine A horseshoe necklace forhandles bl.a. hos A-hjort.dk

Louis Vuitton monogram vægelsindethed
Faktisk kan jeg slet ikke lide Louis Vuitton. Ikke at der er noget galt med deres designs, de er bare i 99,9 pct. af tilfældene slet ikke mig. I Paris og i de franske modemagasiner spottede jeg dog alligevel et par skuldertasker fra Louis Vuitton med det klassiske monogram, som jeg måske godt alligevel kunne sukke lidt efter. Herudover kunne en Louis Vuitton monogram hold all sagtens være oplagt til at akkompagnere mig på fremtidige rejser og weekendture. Om det bliver til en Louis Vuitton-investering lige nu, ved jeg ikke. Men jeg vil bestemt lige lægge vejen forbi Louis Vuitton i København for at tage et kig - bare for at af- eller bekræfte, du ved.
 

ANNONCE
August Lust List
Del

Seneste nyt

Annonce