Aniston

Perfekt hvid, perfekt essie-sommer

En af de absolut vellykkede essie neglelak-kollektioner.

essie er efterhånden oppe på at lancere en del kollektioner i lille Danmark. Måske netop derfor er essie Summer Collection 2015 også først sat til at lande i handlen nu her, hvor vi er lidt inde i sommeren.

Dog er den nye essie sommerkollektion virkelig værd at vente på! Jeg har ikke været helt oppe at køre over de seneste essie-kollektioner (i hvert fald ikke ift. min ekstase over tidligere kollektioner), men den kommende neglelakkollektion har næsten sparket benene væk under mig!

Specielt er jeg top begejstret for den snehvide neglelak private weekend, som er den perfekte hvide med en smule sparkle, som lige kan anes, hvis lyset rammer rigtigt. 

Min jagt på en pæn hvid lak har været lang og sej, men essie private weekend er et rigtig godt bud på en hvid lak, som rent faktisk lægger sig pænt på neglene og ikke ligner kvajeblæk.

Det er helt atypisk for mig, at det ikke er de rødlige neglelakker i kollektionen, som er mine favoritter. Dog vil jeg sige, at både peach side babe og sunset sneaks er rigtig gode bud på virkelig pæne sommerligt rødlige neglelakker, der egner sig til både manicure og pedicure. De er helt sommer-perfekte i farverne med deres meget klare rødlige toner.

To blålige lakker byder den nye essie kollektion også på, og uanset om man vil matche vandet i poolen eller i havet, så er salt water happy, som er lysblå, og pret-a-surfer meget meget pæne og helt oplagte at matche med en badedragt.

Rosinen i pølseenden er chillato, som minder om lys pistacie-is, og som nok bedst matcher solkysset hud.

Alt i alt dufter hele essie 2015 sommerkollektion bare rigtig meget af sommer, og det har vi brug for - lige nu!


essie Summer Collection 2015 skulle lande i handlen i løbet af uge 29 til vejl. pris på 99 kr./stk.

ANNONCE
Perfekt hvid, perfekt essie-sommer
Del

Seneste nyt

Annonce