Aniston

essie fall collection 2014

Efteråret er landet hos essie.

Som så mange gange før er efteråret fyldt med lidt mere dystre farver. Sommeren er gået på held, lyset forsvinder, og det samme gør de mere lyse farver i garderoben og på neglene.

essies nye fall collection 2014 er netop landet i handlen, og her er også fokus på det mere mørke og dyste univers og naturligvis på de flotte farver.

Kollektionens "hovedfarve" er således en klassisk mørkerød neglelak ved navn dress to kilt. Det er en forførende rød lak i en dyb rød nuance - den slags rød, som bare altid holder, og som vækker opsigt uanset hvad.

essie fall collection 2014 indeholder dog, essie-traditionen tro, i alt seks neglelakker. 

Partner in crime er en mørk chokoladebrun lak med mahognifarvede undertoner. 

Style cartel er en blækblå og dyb nuance, der matcher sæsonens mørkeblå mode, som visse steder spås at overtage for det helt sorte.

Kollektionen rummer også den mørkegrå og dystre the perfect cover up, der, til trods for sin helt mørkegrå farve, på ingen måde er kedelig.

Herudover indeholder essies efterårskollektion 2014 også de lidt lysere fall in line i en mystisk grøn nuance samt take it outside, som er en lys grålig grøn lak med små undertoner af noget lyserødt.

Alt i alt er essie fall collection 2014 en fin efterårskollektion uden de store overraskelser. Men den passer til efteråret og til de farver, som vi lige nu begynder at hive ud af skabet. Og hvad mere kan man ønske sig?

essie fall collection 2014 er i handlen nu til vejl. pris på 99 kr./stk. 

ANNONCE
essie fall collection 2014
Del

Seneste nyt

Annonce