Aniston

essie forår 2015

Så kom foråret også hos essie. Gennemført kollektion, men måske ikke så ny.

Søndag er som oftest den dag, jeg udnytter til at lægge en ny fin neglelak på neglene. Det gør dagen oplagt til en lille præsentation af den seneste essie forårskollektion, som netop har ramt butikkerne. 

Som så mange gange før, rummer essie spring collection 2015 seks fine lakker i seks flotte farver. Og ligesom så mange gange før, så er det nogle rigtig lækre, stilsikre farver og dermed en top gennemført kollektion. Den har helt sikkert en bred målgruppe, og den passer perfekt til årstidens fokus på den gennemførte 70'er boho mode.

Normalt er jeg da også 100 pct. oppe at køre, når jeg bliver præsenteret for en ny essie-kollektion. Det er jeg, for så vidt, også denne gang, for det ER en flot kollektion. Jeg synes måske bare, jeg har set farverne før, og dermed er forårskollektionen ikke så overraskende, som den måske kunne være. Og man har altså efterhånden ret høje forventninger til essies farveunivers, hvilket de helt selv er ude om ;-)

Seks flotte farver er det dog blevet til: 

essie flowerista >> En flot dahliafarvet lak med masser af power. Super flot og skinnende lak, der samtidig er hovedpersonen i den nye essie forårskollektion 2015.

essie petal pushers >> En helt grå lak, der umiddelbart er lidt dyster for en forårslak. Men flot er den, og grå negle holder hele året.

essie perennial chic >> Sart fin og nude neglelak. Nude holder bare - og specielt her til foråret.

essie picked perfect >> Også en nude neglelak. Dog lidt mørkere end perennial chic og en tand mere "hudfarvet".

essie garden variety >> En virkelig fin og frisk turkis neglelak med masser af bid. 

essie blossom dandy >> Den sarte lillesøster til garden variety. En pastelturkis neglelak, der er fin til solkysset hud.

Du kan se alle farverne tæt på i galleriet.


essie forår 2015 er i handlen nu til vejl. pris på 99 kr./stk.

ANNONCE
essie forår 2015
Del

Seneste nyt

Annonce