Aniston

Issmagning: Sæsonens nyheder fra Carte D'Or

Issæsonen er skudt i gang!

Is smager godt! Meget is smager meget godt! Jeg tror, det må være devisen, mine mænd herhjemme lever efter, og det er sådan set heller ikke helt skidt. 

Issæsonen er så småt skudt i gang, hvilket betyder, at fryseren er fyldt op med is i alskens afskygninger, som de to herrer kan nyde - og som jeg i øvrigt stort set aldrig når at smage, fordi jeg slet ikke kan arbejde i det tempo, som mine to is-guffere opererer under.

Sæsonens fire nyheder fra Carte D'Or har jeg dog fået lov til at få en skefuld eller to af. Og heldigvis for det, for de er faktisk pænt gode.

Mine to favoritter i denne sæson må klart være de ret simple, men yderst indbydende, varianter Strawberry og Praline.

Begge er ret klassiske, hvilket jeg har en forkærlighed for. 

Carte D'Or Strawberry er en helt cremet jordbæris med ret store stykker jordbær i. Den smager friskt og sødt på samme tid, og så er den så cremet, at man bare kan gribe den direkte ud af fryseren og begynde at spise.

Carte D'Or Praline derimod er en mere let tung hasselnøddeis, som bl.a. er helt perfekt med skumfiduser eller til pandekager. Og jeg taler af erfaring. Praline er dermed et rigtig godt substitut til en klassisk chokoladeis.

Blandt de nye varianter er desuden også to af de såkaldte Gelateria varianter: En med Salted Caramel og en med Crème Brülée.

Begge er gode isvarianter med det lille ekstra, og de smager rigtig fint. Créme Brûlée vil sikkert være et hit blandt fans af klassisk nougatis, for den ligger meget i den ende af smagsskalaen. Mens Salted Caramel er en klassisk karamelis med et lille twist, men den måtte egentlig gerne være en tand mere salty til min smag.

I det nye issortiment er desuden en Vanilla-variant med vanilie fra Madagascar, som plejer at være en af mine favoritter til kage, pandekager etc.

Alle fem nyheder fra Carte D'Or er iøvrigt i handlen nu, så det er bare om at smage sig frem til denne sæsons favorit. Og husk: Issæsonen i Danmark er så relativt kort, at man gerne må gå to gange!

ANNONCE
Issmagning: Sæsonens nyheder fra Carte D'Or
Del

Seneste nyt

Annonce