Aniston

Forårets pæneste nudes

Meget mere nude.

Forårets pæneste nudes

Jeg har talt om nudes før. Men nudes (eller slet og ret hudfarvet) fylder faktisk mindst lige så meget her til foråret, som det har gjort i den foregående sæson.

Det vrimler frem med nudes til negle, øjenlåg og læber. Det er da også nærmest pænt uanset, hvilken hudtype man render rundt med.

Jeg har samlet nogle af mine nude-favoritter fra denne sæson.

Pretty Nude fra By K. neglelak
Min absolutte favorit nude lige nu - og samtidig min favorit neglelak over dem alle! Selvom jeg også er rigtig meget til røde lakker, så er Pretty Nude fra By K. neglelak bare så pæn. Den er nem at lægge, super slidstærk og naturligvis 5-free, Cruelty Free og vegansk. 
Pretty Nude fra By K. neglelak koster 99 kr. og forhandles bl.a. på By K.'s egen webshop, hvor der også ligger en liste over fysiske forhandlere.

Colour Crush fra The Body Shop
The Body Shops små Colour Crush øjenskygger er endnu en all time favorite. Der bor altid mindst et par Colour Crush øjenskygger herhjemme. Det er nemlig nogle virkelig gode øjenskygger, der er nemme at blende, og som holder sig pæne selv efter mange timer på farten. Colour Crush øjenskyggerne findes i et væld af farver. Bl.a. nogle gode nude: Oh Honey! og Sand on Me er rigtig gode bud på pæne nudes til øjenlågene. Den ene glimter lidt, den anden er helt mat.
Colour Crush i farverne Oh Honey! og Sand on Me fra The Body Shop forhandles hos The Body Shop til 115 kr.

Simply Nude Lip Cream fra NYX Cosmetics
NYX har netop lanceret adskillige læbelækkerier i det nude univers. Heriblandt Simply Nude Lip Cream, som er en af de sæsonnyheder fra NYX, som jeg næsten ikke kan vente med at prøve. Simply Nude Lip Cream kommer i seks lækre nude-farver.
Simply Nude Lip Cream fra NYX Cosmetics kan købes online til cirka 75 kr. 

Forever Lip Shine fra Gosh Cosmetics
De nye GOSH Forever Lip Shine er bare fine. De kommer i et væld af farver og fugter læberne samtidig med, at det er holdbare og lette læbestifter, der er nemme at arbejde med. Farven 002 Sweet Moments er den perfekte nude til foråret og sommeren.
Forever Lip Shine fra Gosh Cosmetics forhandles bl.a. hos Matas til 89,95 kr.

003 Nailpolish fra BySwiercz
Det helt nye danske beautybrand BySwiercz er naturligvis også på banen med et par fine nude neglelakke. Faktisk er der hele to nudes i deres (foreløbigt) beskedne lakkollektion. 003 Nailpolish er en helt sart nude, som man kun lige kan ane på neglene. Det gør den ret særlig og rigtig fin til alle sæsoner og anledninger.
003 Nailpolish fra BySwiercz forhandles bl.a. online til 110 kr.

Maybelline Color Sensational nudes
Det er efterhånden en sæson eller to siden, at Maybelline sendte en lille serie af nude læbestifter i handlen. Men de er stadig derude, og de er stadig rigtig fine og perfekte til den nude trend, der også lever i bedste velgående. Maybelline Color Sensational i farven 710 Sultry er et rigtig godt bud på sæsonens nude læbestift.
Maybelline Color Sensational 710 Sultry forhandles bl.a. hos Matas til 79,95 kr.

Gå all in på nude eller tilføj nude til enten øjne, læber eller negle. Det emmer af forår!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce