Aniston

Forårets læbefavoritter

Nyheder og gode gamle favoritter.

Forårets læbefavoritter

Foråret kræver, ligesom enhver anden årstid, en god læbepomade og eventuelt lidt let kulør på læberne. 

Jeg kan ganske enkelt ikke leve uden en håndfuld gode læbepomader i tasken, et par på kontoret, en på badeværelset, et par i stuen og en på natbordet.

Ja, man kan vist roligt sige, at mine læber er lidt afhængige af at blive smurt igen og igen.

Der er dog stor forskel på, hvilke læbepomader der bare fungerer, og hvilke der ikke gør. Min erfaring er dog, at læbepleje ikke behøver at være en udskrivning for, at man får rigtig god pleje af læberne.

NIVEA Lip Butter - en evig favorit i to nye varianter
NIVEAs Lip Butters er og bliver en favorit! De koster ikke en disse og er ofte på tilbud, men de fungerer bare! Denne sommer har NIVEA lanceret to nye fine varianter: En med kokos og en med kakao. Specielt kokos-varianten er super skøn alene pga. duften af kokosnød og sommer. Begge NIVEA Lip Butters er nærende og indeholder sheasmør og mandelolie, hvilket fungerer top fint på mine læber.
NIVEA Lip Butter Coconut og Cocoa forhandles bl.a. i Matas til vejl. pris på 29,95 kr.

EOS - udskældt og elsket
Enten elsker man EOS, eller også kan man ikke holde dem ud! Men jeg er en af dem, der altid har ment, at EOS (Evolution of Smooth) laver skønne læbepomader. På mine læber fungerer de små, fine og meget fotogene æggeformede læbepomader rigtig godt, og at de er økologiske er bare et plus. En anden fordel ved EOS er, at man ikke skal stikke fingrene i hverken ægget eller dem på stift. Det er lidt mere hygiejnisk, hvis man ikke lige har fået vasket fingre, inden man påfører læbepomaden.
EOS læbepomader har en vejl pris på 79,95 kr, men forhandles bl.a. hos Nicehair.dk til 59 kr.

Carmex - pleje hele året
Jeg er helt hooked på Carmex! Den menthol-agtige læbepomade fugter med det samme, og den fungerer virkelig hele året rundt. Selv de tørreste læber får fugt med det samme, og Carmex er helt uundværlig, når læberne er sprukne af for meget udeliv og forårssol.
Carmex Moisturising Lip Balm har en vejl. pris på 42 kr., men forhandles bl.a. på BilligParfume.dk til 25 kr.

NYX Cosmetics - lidt nude er godt til foråret
Lidt nude på læberne er altid godt til den lette forårsmakeup, og NYX Cosmetics nye Simply Nude Lip Cream er det oplagte valg. Pennen er så nem at arbejde med, finishen er god, og læbestiften fugter samtidig læberne let. NYX Cosmetics Nude Lip Cream er, ligesom alle andre NYX-produkter, certificeret cruelty free.
NYX Cosmetics Simply Nude Lip Cream forhandles bl.a. på NYX Cosmetics' nordiske webshop.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce