Aniston

Blue is the new black

Når blå nu både kan erstatte og komplimentere sort.

Sort, måske med et lille snert af grå, må være kernen i standardgarderoben for den almindelige dansker. Når man går ned ad Strøget på en helt almindelige dag, hvor folk har jakker på, så vil 99,9 pct. af menneskene på Strøget være iført en sort jakke eller frakke. 

Men heldigvis er den nye sæson kommet os imøde, og en af de store farver, som er en del af foråret og sommeren er blå! Og blå passer faktisk til alt ligesom sort, og det er en myte (en svært forgængelig en af slagsen), at man ikke kan sætte blå sammen med sort.

I stedet for at købe alt ting i sort denne sæson, er jeg i stedet gået på jagt i det mørkeblå. Det er fantastisk klædeligt, når man er bleg dansker, og det er super nemt at kombinere med alt det sorte, der i forvejen hænger i skabet.

Keds i sailorstil
Keds er og bliver "The original sneaker" og desuden mine yndlings-plimsoles. De er ikke bare pæne, lette til sommer og rare at have på. Man kan simpelthen også trave land og rige rundt i dem uden, at man får ondt i fødderne, fordi de har en meget bedre affjedring end nærmest alle andre sko i samme kategori.
Keds model Double Up Core i navy forhandles på e-shoes.dk til 499 kr.

Lang frakke fra By Malene Birger
Jeg har vist den frem før, men den har altså også hængt på mig, siden jeg købte den i Illum på en dag, hvor VISA-kortet sad lidt løst. Den er simpelthen så alsidig og det perfekte miks af posh meets cool. 
By Malene Birger Eloe Coat forhandles bl.a. på By Malene Birgers webshop til 3.299 kr.

Glimmerstrømper fra MP Strømper
For et par år siden besluttede jeg, at det skulle være slut med de sorte strømper! Strømperne fra MP er godt nok sorte, men de har glimmer og mønster, og så er de oplagte lige nu, hvor jeg endnu ikke helt synes, vejret er til at smide strømperne.
MP Danmark ankelsokker med glimmer forhandles bl.a. på Growingfeet.dk til 49,95 kr. 

Hullede jeans fra AG Jeans
Jeansene, som jeg købte på tilbud i Melbourne i vinter, er blandt den slags bukser, som kun lige når at lande i skabet efter vask, inden de hænger på benene igen. Adriano Goldschmied jeans er i det hele taget noget, der skal prøves! Under et besøg i San Francisco for et par år siden blev jeg overtalt til at prøve AG Jeans af en salgsassistent i Macy's. Siden har jeg været hooked! 
AG Jeans forhandles bl.a. på Nordstrom.com

Assymetrisk skjorte fra NN07
Da NN07 valgte at droppe dametøj for nogen tid siden, fandt jeg skjorten på et udsalgsstativ i Illum (ja, jeg er der ofte!). Den er endnu ikke blevet luftet så meget, men den er nu ret fin med de lidt skæve detaljer og den fine Peter Pan krave.
NN07 forhandles desværre ikke længere til kvinder.

Alexander Wang rygsæk
Min Marti rygsæk fra Alexander Wang har snart hængt på mine skuldre i et halvt år nu, hvilket må være tæt på at være en rekord for, hvor længe en taske har været med mig på farten i træk. En rygsæk er bare det perfekte substitut for en skuldertaske, fordi den fordeler vægten på begge skuldre og holder hænderne, der pakke figenstænger ud og tørre snotnæser, fri. Efter et halvt års brug er Marti-tasken kun blevet blødere og rarere, så den er ikke på vej ind i sin dustbag i skabet lige med det samme.
Alexander Wang Marti bag forhandles bl.a. hos Notabene til 6.850 kr.

Solbriller fra Karl Lagerfeld
Mine gamle Ray-Ban er blevet sendt på pension til fordel for et par nye og meget skønne solbriller fra Karl Lagerfeld. De er så skønne i designet - klassiske og funky på en og samme tid. Lagerfeld solbrillerne er allerede blevet brugt en del, fordi solen da er brudt igennem de mange skyer nogle gange, men jeg håber da, at de snart kan komme endnu mere i brug.
Karl Lagerfeld solbriller forhandles hos Louis Nielsen.

ANNONCE
Blue is the new black
Del

Seneste nyt

Annonce